Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Jak mogłem o tym zapomnieć: Star Wars Episode III: Revenge of the Sith Battle of the Heroes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 (edytowany) Muszę przyznać, że często sięgam po muzykę klasyczną, jednak najbardziej góruje w tym wszystkim właśnie muzyka filmowa. Nadaje ona charakter całej akcji i przyznaję, że nie umiałabym oglądać filmu w którym nie byłoby żadnej muzyki w sumie chyba i tak teraz takich nie produkują więc tym lepiej xD Szczególnie cenię sobie utwór "I am the Doctor" z serialu Doctor Who. Gdybym miała to ocenić to dałabym 11/10, jest to utwór naprawę godny wysokiej oceny. Wszystko jest idealne, a zresztą pochodzi z mojego ulubionego serialu więc ciężko żeby mi się nie podobał A tutaj link~ https://www.youtube.com/watch?v=K7VmOZ4Ppj8 A jakie utwory podobają się Wam? Zapraszam do udziału w dyskusji! Edytowano Lipiec 22, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Scarface / Człowiek z blizną Początek lat 80, dokładnie 1983....ehhh cudo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MhrocznyPłaszczZimowy Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 (edytowany) Dorzucę coś od siebie. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Sandro jako czarny charakter ma najlepszy soundtrack zaraz po Dart Vaderze Spoiler Spoiler Spoiler Ten moment gdy muzyka jest tak dobra że budzi w tobie komunistę, olso tyłek Nataszy najlepszym tyłkiem. Spoiler Obok GTA najlepszy licencjonowany Spoiler Dla odmiany coś z polskiego filmu. Edytowano Czerwiec 18, 2016 przez MhrocznyPłaszczZimowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) Two Steps From Hell - Protectors of the Earth Spoiler Utwór z powoli rosnącym napięciem ukazującym, jaka wojna potrafi być niszczycielska, poświęcając temu masę ludzkich istnień. Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Ja uwielbiam słuchać utworów wytwórni "Two Steps From Hell". Trudno uwierzyć, że muzyka do trailerów filmów czy gier komputerowych nie ustępuje w niczym, a pod niektórymi względami wręcz przewyższa, ścieżki dźwiękowe największych hollywoodzkich produkcji. Wśród utworów w/w wytwórni moim całkowitym faworytem jest "Remember me" (do którego w ubiegłym roku powstała jedna z najlepszych kucowych animacji, jakie widziałem) oraz "Homecoming". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts