SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 jakie masz do wyboru. Wave 6-7 od ręki (z czego szóstka się powoli kończy). Do tego różne figurki z zestawów, jak Wonderbolts, Lyra, Lyrica i inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Czy możliwe byłoby doczepienie rogu do figurki Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 To będzie bardzo proste Aczkolwiek by figurka wyglądała w pełni pro, to trzeba będzie ją cała pomalować od nowa. Zobacz moją Pinkamenę, takie mogę zaproponować kolory. Ewentualnie mogę spróbować sam róg pomalować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 jakie aktualnie masz 'na stanie' figurki z trójpaków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Celestia Chrysalis Twilight Sparkle Pinkie Pie Applejack Rainbow Dash Wonderbolts Lotus Lyrica Lillacs Lyra Heartstring Rarity Cheerilee +Bobasy Cake, Pan Cake, Pani Cake, Steven Magnet, Manny Roar, Rarity z obciętym ogonem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Tak tylko dla przypomnienia: zamówienie o którym rozmawialiśmy (domalowanie znaczków dla RD + Fluttershy) jest aktualne. Jutro powinienem mieć fundusze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Ok! Do końca tygodnia pokażę zdjęcia moich wprawek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Niestety, ale rozchorowałem się teraz dość mocno i realizacja aktualnych zamówień może ulec opóźnieniu. Bardzo za to przepraszam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) Derpy w koronie mnie urzekła Jednak nie jestem w stanie czegoś kupić. (Nie, że jestem biedna) Chciałam tylko pogratulować tym co zamówili tu jakieś dzieła Edytowano Grudzień 25, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Princess Derpy jest boska Ile kosztuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 35 zł. Właśnie robię nową, więc nie będziesz musiał długo czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 musiał Jestem dziewczyną a jakbyś znalazł jeszcze jakąkolwiek figurkę Cadance to ile by to razem wynosiło? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 35 zł, w cenie jest figurka, farby, pędzle, robocizna. Nie ma tylko przesyłki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Znaczy nie, mi chodzi o to, że ile by kosztowało, gdybym kupiła princess Derpy i jeszcze drugą Cadance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 48 zł + przesyłka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Posiadasz może Twilight z BB inną niż podstawową? Zamarzył mi się wisiorek z brokatową... Ewentualnie jakąś inną... I jakby co, ile by to kosztowało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twilight z wave 7 i 8 (crystal i neon) od ręki. Brokatowa... musiałbym poszukać po kumplach, bo to aktualnie unikat. Mam też z brokatowym rogiem i znaczkiem (z zestawu) oraz Twilight dużą (z gazetki). Ceny różne. Zwykła, brokatowy róg/6/7 to 16 zł, a cała brokatowa to będzie pewnie z 20, zależy za ile skruszę serce właściciela Jakbyś szukała czegoś innego niż brelok, to mogę zrobić Twilicorna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ok, źle napisałam, nie wisiorek = brelok, tylko naszyjnik. Jakby się nie znalazła brokatowa, to byłabym zainteresowana tą z 7 fali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Naszyjnik łańcuszkowy, czy rzemień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Na wszelki wypadek poproszę ceny obu. I jeszcze takie pytanko przy okazji: na konwentach w których miastach się pojawiasz? Bo mam figurkę z BB i Maka, które chciałam przerobić na Derpy... Ale nie mam na to czasu. O ile te z Maka to nie problem, skoro mają włosie w ogonie do czesania... Ale wystarczyłaby mi przeróbka samego ciała, z ogonem myślę, że bym już sobie poradziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 8, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2014 Pffff... teraz będę w Pinkoszczy (Bydgoszcz) 11 stycznia, a potem zobaczymy Jak coś w Tribrony są jakieś grubsze eventy co miesiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Jakiś czas temu ktoś mnie pytał o Soarina. Jakby co, to mam wszystkich Wonderboltsów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUNA:D Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witam. Ile kosztuje księżniczka Luna ( przemalowana Cadance np. z 8 w ) i księżniczka Derpy ( też przemalowana Cadance np. z 8 w). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Po 35 zł, ale jeśli kupisz obie naraz, to będzie łącznie 65 zł Posiadam na stanie też Lunę z w5, jakby ktoś potrzebował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUNA:D Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 A ile przesyłka ( tylko pytam ) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się