Chrysia Krysia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Mi sie spodobał ten diabełek *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Chętnie bym się takim czymś zajął, ale troszeńkę mnie odstrasza design G1. Spróbuję Zrobić takie cuś z podrabianych G3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Chętnie bym się takim czymś zajął, ale troszeńkę mnie odstrasza design G1. Spróbuję Zrobić takie cuś z podrabianych G3. Poza tym ,gdzie dziś skołować takie kuce z G1..Aczkolwiek jest jedno miejsce ,polecam dla kolekcjonerów starszych generacji z g2 i g3 kucyki też tam znajdziecie ,otóż chodzi o targi staroci. W warszawie są takie na Kole, w większych miastach też się pojawiają. Takie kucyki można dostać dosłowie za parę groszy. też bywają w sklepach typu "żabka' takie tanie podróbki z obrzydliwymi cukierkami o smaku plastikowej gumy, na których można poćwiczyć przerabianie kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 tylko zanim zaczniecie przerabiać G1 to sprawdźcie czy to nie jest np.: Greek Ladybird ;P Większość z tych customów do ktorych linkowaliście (o ile nie wszystkie) to G3 i nie bez powodu. G3 są ciągle łatwo dostępne i jest ich dużo, a przerabianie G1 na customy jest przez wiele osób źle widziane (no chyba, że to jakiś wyjątkowo zniszczony egzemplarz, z uciętymi włosami itp) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Tutaj: Hah ;-) Własnoręcznie robiona grzywa i ogon Łał.. Creeper dla fanów MineCrafta Davy Jones Piękna Custom Celestia XD Dragon Slytherin Na razie tyle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Jeżeli ktoś ma chęci, czas i ochotę by zrobić coś podobnego, to mogę oddać sew-and-so z G3. Chciałem się tym zająć ale, nie mam czasu ani środków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 @Elizabeth Eden wow ,świetny zestaw obrazków! Widać w nich naprawde dużo włożonej pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Nie daję głowy, ale ten "dragon" to chyba Ignitus ze Spyro :3 Śliczny ma desing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yay Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 na necie znalazłam kilka takich.... Ten mnie po prostu zabił.... sweet *-* To tyle ^^ Jak znajde coś fajnego to wstawie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 A ja mam tu jeszcze kilka takich: wow :o Kot w butach! Uroczy xD Moi faworyci *______* : 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Kucyk Iron Man jest prześwietny Custom Twilight, mi się wydaje, że albo kolor gwiazdy jest jasny i niewidoczny na zdjęciu, albo tej gwiazdy nie ma. Ten custom tak mi się spdobał, że aż napatrzeć się nie mogę. To jest zacne Udało mi się znaleźć custom Luny. Moim zdaniem jest nijaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Super! Skąd wy znaleźliście te cuda 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Turoń, wujo Google zawsze ci pomoże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Kolejne Ta grzywa Nie chce mi się więcej szukać, wystarczy że wpiszecie w Google "Custom MLP" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 @Up Kucykowa bogini sprawiedliwości i kawaii zabra, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Ten kuc biały z wagą wymiata Zapodam teraz kilka przepięknych prac autorstwa Ambar Juliety Który kuc się Wam najbardziej podoba? Dla mnie wszystkie są przepiękne ale najbardziej podoba mi się błękitny kucyk nad 'February' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wszystkie Jan, Sept, Nov,Jul, Dec, March i w ogóle wszystko Inne Customy: Skrzydlata Wow Nie wiem co to, ale jest śliczne Nie wiem czy to customy, ale i tak *.* Narazie tyle, jeśli coś z tego już było to Przepraszam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 ... Patrzajcie na tę piękność! I kolejna XDDDD : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 1. Ta piękność jest piękna 2.No,ta moim zdaniem nie zbyt. 3.Harley Quinn?Niezłe 4.Rainbow też nieźle 5. Przepięknie. Którego przerobiłaś? 6. Trochę dziwnie ale fajnie 7.Całkiem ładnie 8. Trochę za staroświecko 9.Boskie Yay, Robin i Batman! I BatGirl? 10. Troszkę fajnie 11.Szczerze?Cool! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 5. Przepięknie. Którego przerobiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 ZłyKrólik tego nie zrobiła, wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 1. Ta piękność jest piękna 2.No,ta moim zdaniem nie zbyt. 3.Harley Quinn?Niezłe 4.Rainbow też nieźle 5. Przepięknie. Którego przerobiłaś? 6. Trochę dziwnie ale fajnie 7.Całkiem ładnie 8. Trochę za staroświecko 9.Boskie Yay, Robin i Batman! I BatGirl? 10. Troszkę fajnie 11.Szczerze?Cool! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 (edytowany) Ile czasy potrzeba i wysiłku żeby to zrobić (lub wyszukać w internecie). Sporo. Na niezbyt wyszukanego (czyt. prosty w miarę znaczek, bez np dorabiania skrzydeł/rogów/płetw/etc) trzeba poświęcić około tydzień: zdekapitować, wyskubać grzywę która często jest dowalona sporą ilością kleju, wyciągnąć ogon, oczyścić kucyka farby (znaczek, oczy, etc), pomalować ciało na konkretny kolor, poczekać aż wyschnie (w razie potrzeby nałożyć kolejną warstwę - a 1 warstwa powinna schnąć ok 24h), domalować oczy, znaczek itp, wziąć włosy i przewlec ogon i (najbardziej irytująca wg mnie część) poprzewlekać grzywę...a to tylko wersja najprostsza... Mnie się cierpliwość i zapał skończył w momencie jak doszło do przeszczepiania grzywy... Tak, że podziwiam pracę innych bo wiem ile czasu, i przede wszystkim cierpliwości, trzeba żeby stworzyć takiego customa. EDIT: Wczoraj dzięki zrządzeniu losu udało mi się zamówić prawie za free customa Ta pani robi na prawdę cudne customy *________* Nie można hotlinkować więc wrzucę tu linka do jej strony: http://colorsponies.webs.com/ Z tego co mi mówiła to za G4 customa bierze około 30$ A tu kilka prac innego custom-makera: Edytowano Kwiecień 9, 2014 przez ZłyKrólik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 6 od końca jest śliczny! Czyżby 3 to Sunset? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Takie to... takie.. zacznę rzygać tęczą. Ja znalazłam... coś co spodobało by się Elfce z Amanu i każdemu innemu fanowi Legolasa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się