Skocz do zawartości

[Archiwa Forum] Rekrutacja do klanu World of Tanks

izy97

Recommended Posts

Dnia 10.02.2014 o 18:00, Flippyn napisał:

Rozumiem taką sytuację, jednak w tą sobotę na 18 były pustki.

ja chwilowo w soboty nie dam rady. jedynie wtorek i czwartek tak od 14:30 do16:30 nie dluzej bo potem rodzice wracaja :ming:

ja chwilowo w soboty nie dam rady. jedynie wtorek i czwartek tak od 14:30 do16:30 nie dluzej bo potem rodzice wracaja :ming:

ooops sorry -.- telefon i wolny transfer juz -.-

Dnia 10.02.2014 o 17:32, ad0n napisał:

Ja chwilowo nie mam kompa (rodzicr + 4 jedynki na semestr = brr. nie chcielibyscie wiedziec) ale jutro bd kolo 14:30 :)

Nie jesteś jedyny. U mnie to samo tylko (polskie) dwóje. (w niemczech to piątki i szóstki są te słabe). Ale dla szóstki to już trza się tutaj postarać. Obrażać czy coś... nie chcę wiedzieć.

Dnia 10.02.2014 o 13:50, Flippyn napisał:

Właściwie nic nie nagraliśmy chyba, nawet nie wiem jak to ma wyglądać bo nic nie jest ustalone. Najlepiej będzie poczekać z tym na izyego. Zaznaczam jednak, że w soboty o 18 nadal są drużynówki lub kompanie.

Zobaczę kiedy będę mógł wrócić. Chwilowo dla forum korzystam z nieobecności rodziców, jednak na moim kompie nadal nie mam neta, i z tym WoTa.

Dnia 11.02.2014 o 18:00, Dark napisał:

Plis wiesz kto zdobędzie 1 miejsce?  ludzie którzy mają po 9-15k bitew z dmg na bitwe 1800 i ponad 60% wygranych 

No cóż... Ja się prawie łapię do tego co podałeś. Ale sądzę, że 1 miejsce zdobędzie raczej ktoś, kto ma koło 50k bitew. A na % wygranych i tak nie warto patrzeć. Co z tego, że gracz jest dobry, jak do drużyny wylosuje mu samych noobów? Kiedyś widziałem takiego gościa, co miał dmg na bitwę 2500 czy coś koło tego, a 30% wygranych bitew.

I tak można spróbować. Już ostatnio widzieliśmy że przeciwnicy po prostu walą z golda, trzeba się dopasować i grać jak umiemy. Jak są tutaj chętni to niech ktoś założy drużynę. Ja niestety nie wiem czy mogę, z resztą moim niewymaksowanym IS-3 jeszcze tak wiele nie zdziałam. Wielu 8 tierów aktualnym działem nie przebijam od przodu.

Ja niestety nie będę mógł wziąć udziału. Ale mam małą propozycję. Skoro przeciwnicy i tak goldowych pocisków używają, to raczej będą przebijać wszystko, co przeciw nim damy. W takim razie warto spróbować lekkich i średnich czołgów. AMX 13 90, T69 czy Panther2, które potrafią szybko zajść od boku i zasypać gradem pocisków. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.

Dnia 16.02.2014 o 19:51, izy97 napisał:

Nope. Chyba jakoś 9000. Potem może się mierzyć z KV, ale przedtem... 1 na 1 z matyldą, 4 tierem, przegra.

a jak z a ARL44?? na stocku jakie dzialo ma?? bo mysle co by nie zrobic sobie tej linii do amx 50t

Dnia 16.02.2014 o 19:51, izy97 napisał:

Nope. Chyba jakoś 9000. Potem może się mierzyć z KV, ale przedtem... 1 na 1 z matyldą, 4 tierem, przegra.

a jak z a ARL44?? na stocku jakie dzialo ma?? bo mysle co by nie zrobic sobie tej linii do amx 50t

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...