izy97 Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 dość mało ludzi było, jednak wynik całkiem udany - 6:1:5, więc oby tak dalej. Na czas świąt (następne 2 soboty) ja nic nie organizuję. Być może zajrzę czasem do gry ale bez mikra i teamspeak, więc... wchodzimy w przerwę świąteczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 A ja wczoraj kompa dostalem zalaczylem scoaganie wota i pojechalem do warszawy i nie sciagnelo -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ok, to na następną Sobotę chyba jestem w pełnej dyspozycji więc proponuję klasycznie rozegrać kompanię o 18. A tak z ciekawości pytam - idzie ktoś lub zamierza iść w te nowe, japońskie czołgi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ja może z czasem pójdę ze względu na magazynek od 5 tieru. Muszę też zawiadomić, że nie mam już żadnych szóstek :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 ja idę ale wlecze się to jak tasiemiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ja mam na japońcach 4 tier, niedługo wskakuję na 5, ale nie powiedziałbym, żeby gra nimi była jakoś szczególnie przyjemna. A co do kompanii... Prawdopodobnie mnie nie będzie, ale postaram się coś zrobić, żeby to zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 A tak z ciekawości pytam - idzie ktoś lub zamierza iść w te nowe, japońskie czołgi? No ja jestem na chi-ha (chi-hy) nwm czy to sie odmienia ale ten 2 tier byl nawet spoko. I tak btw. niedlugo bd mial matilde. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) niedlugo bd mial matilde. Skoro już się chwalimy, to wczoraj kupiłem KV-1. Wszyscy tak zachwalają tego ruskiego klocka i w końcu dowiem się czy faktycznie jest taki dobry. Póki co, jak jest stockowy, to nie ma w nim nic nadzwyczajnego, ale to raczej nie jest dziwne... PS. Ta ankieta chyba nie jest już aktualna, prawda? Edytowano Styczeń 6, 2014 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Kv 1 jest dobry wyłącznie od piątego tieru w dół, zresztą wg. mnie jest bezużyteczny na wyższe tiery w przeciwieństwie do takiego stuga czy su-85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Kv 1 jest dobry wyłącznie od piątego tieru w dół, zresztą wg. mnie jest bezużyteczny na wyższe tiery w przeciwieństwie do takiego stuga czy su-85 jezeli dobrze zakatujesz to i na 7 dasz rade cos ubic mimo ze duzo wiecej dmg maja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Może po prostu nie podchodzi mi ten czołg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 ... Mam problem z WoT więc będe musiał reinstala zrobić a to przy moim internecie potrwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Ankieta pasowała - więc zostawiłem jako ozdobę. Na pierwszy rzut oka może robi profesjonalne wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 He he profesjonalne, ale i tak nie ma dużo graczy co chcą grać a tak btw WT GF będzie lepsze od WoT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Nom, czekam aż wyjdą czołgi, jak mi się spodoba to się na niego przerzucę, mam już 250k wolnego expa na to uciułane , w klanie oczywiście będę się udzielał. Edytowano Styczeń 6, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Racja. W war thunder oni muszą zacząć od zera. Pojawi się jedna linia czołgów na kraj... Potem powolutku kolejne. W wot już to wszystko jest, a teraz się skupiają na ulepszaniu. Kto wie... Może po tych aktualizacjach graficznie dorówna nawet Battlefield 3... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Tylko że Wargaming psuje WoT-a a w WT czegos takiego nie ma więc pod wględem kadry jest dobra i bardziej ambitniejsza. A co do filmiku wyglada obiecująco może to odpowiedź na WT GF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Ostatnio jak zagrałem sobie WoT przed updatem 8.10 miałem ok. 10 FPS. A na niskich miałem tylko 30 FPS. Jak wyszedł update gram 45 FPS nad średnich. Mam nadzieję, że to poprawią, pamiętam jak się na 80 FPS kiedyś grało A Link od Dark'a (Video) mnie pozytywnie zaskoczył, a zarazem przestraszył, że mój komputer tego nie ogarnie. Jak optymalizacja będzie dobra to będę szczęśliwy x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 A ja mam z 60fps na niskich Wiec się nie martwie może czasem skacze od 30 w góre ale da rade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Ech... To spróbuj wygrać z N00bem ktory ma poniżej 45% efektywności odrazu Sztuczna Inteligencja da mu większą szanse na wygraną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Co brak odpowiedzi? Myślisz że na forum cały czas siedze? Poniekąd to ich wina bo chca kase od takich wyciągnąć, a gdy ktoś wygrywa zaczyna chcieć być coraz lepszy i kupuje złoto na golda albo na specjalne czołgi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Wiem że nie stajemy się lepsi, ale napewno zadajemy więcej dmg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Właśnie wiem Ale to naprawde wkurza gdy musić ciulać bez złota (oprócz z CD-A) i nie masz prawie na nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Rozwiązanie = no-life w grę aż zrobisz wszystkie misje/nazbierasz tyle wszystkiego żeby ci starczyło na parę miesięcy metoda działa sprawdzałem Nie wszyscy maja czas na gre 24/7. Czasami trzeba sie oderwac od kompa i wyjsc ze znajomymi. Mam kolege ktory od pocz. wrzesnia do polowy pazdziernika wbil 2500 bitew. Ale co z tego jak on nie ma za bardzo znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 oh oh oh!!! wszyscy pieją że WT zmiecie WoT, tylko że WT odwalił ostatno maniane...a mianowicie zrobili to całe debilne wolne doświadczenie, wszystko fajnie ładnie ale gdzie jest chaczyk? a no w tym że by użyć wolnego ekspa, trza wyłożyć złote orły a by te pozystać trza sięgnąć głęboko do portfela to raz, dwa...support który w WT nie istnieje, trzy...gra od trzech lat jest w fazie testów...dziękuje dobranoc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts