ad0n Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Windows XP. to odpal menadzer urzadzen i w procesorach jest, albo sciagnij everest home edition i tam tez powinno byc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 To co z tym filmem rekrutacyjnym? Będzie? Nie będzie? Trzeba nagrywać jeszcze raz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Właściwie nic nie nagraliśmy chyba, nawet nie wiem jak to ma wyglądać bo nic nie jest ustalone. Najlepiej będzie poczekać z tym na izyego. Zaznaczam jednak, że w soboty o 18 nadal są drużynówki lub kompanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Ja chwilowo nie mam kompa (rodzicr + 4 jedynki na semestr = brr. nie chcielibyscie wiedziec) ale jutro bd kolo 14:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Rozumiem taką sytuację, jednak w tą sobotę na 18 były pustki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Rozumiem taką sytuację, jednak w tą sobotę na 18 były pustki. ja chwilowo w soboty nie dam rady. jedynie wtorek i czwartek tak od 14:30 do16:30 nie dluzej bo potem rodzice wracaja Rozumiem taką sytuację, jednak w tą sobotę na 18 były pustki. ja chwilowo w soboty nie dam rady. jedynie wtorek i czwartek tak od 14:30 do16:30 nie dluzej bo potem rodzice wracaja Rozumiem taką sytuację, jednak w tą sobotę na 18 były pustki. ja chwilowo w soboty nie dam rady. jedynie wtorek i czwartek tak od 14:30 do16:30 nie dluzej bo potem rodzice wracaja Rozumiem taką sytuację, jednak w tą sobotę na 18 były pustki. ja chwilowo w soboty nie dam rady. jedynie wtorek i czwartek tak od 14:30 do16:30 nie dluzej bo potem rodzice wracaja ooops sorry -.- telefon i wolny transfer juz -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Ja chwilowo nie mam kompa (rodzicr + 4 jedynki na semestr = brr. nie chcielibyscie wiedziec) ale jutro bd kolo 14:30 Nie jesteś jedyny. U mnie to samo tylko (polskie) dwóje. (w niemczech to piątki i szóstki są te słabe). Ale dla szóstki to już trza się tutaj postarać. Obrażać czy coś... nie chcę wiedzieć. Właściwie nic nie nagraliśmy chyba, nawet nie wiem jak to ma wyglądać bo nic nie jest ustalone. Najlepiej będzie poczekać z tym na izyego. Zaznaczam jednak, że w soboty o 18 nadal są drużynówki lub kompanie. Zobaczę kiedy będę mógł wrócić. Chwilowo dla forum korzystam z nieobecności rodziców, jednak na moim kompie nadal nie mam neta, i z tym WoTa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 znowu jest opcja na 8k golda http://worldoftanks.eu/pl/news/esport/fun-cup-five-star-viii/ wszystko tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Plis wiesz kto zdobędzie 1 miejsce? ludzie którzy mają po 9-15k bitew z dmg na bitwe 1800 i ponad 60% wygranych No cóż... Ja się prawie łapię do tego co podałeś. Ale sądzę, że 1 miejsce zdobędzie raczej ktoś, kto ma koło 50k bitew. A na % wygranych i tak nie warto patrzeć. Co z tego, że gracz jest dobry, jak do drużyny wylosuje mu samych noobów? Kiedyś widziałem takiego gościa, co miał dmg na bitwę 2500 czy coś koło tego, a 30% wygranych bitew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 I tak można spróbować. Już ostatnio widzieliśmy że przeciwnicy po prostu walą z golda, trzeba się dopasować i grać jak umiemy. Jak są tutaj chętni to niech ktoś założy drużynę. Ja niestety nie wiem czy mogę, z resztą moim niewymaksowanym IS-3 jeszcze tak wiele nie zdziałam. Wielu 8 tierów aktualnym działem nie przebijam od przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Ja niestety nie będę mógł wziąć udziału. Ale mam małą propozycję. Skoro przeciwnicy i tak goldowych pocisków używają, to raczej będą przebijać wszystko, co przeciw nim damy. W takim razie warto spróbować lekkich i średnich czołgów. AMX 13 90, T69 czy Panther2, które potrafią szybko zajść od boku i zasypać gradem pocisków. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Gramy cos dzisiaj?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Jeśli ludzie się zbiorą tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Uwga nie dlugo bd mial BDR G1B i teraz pytanko takie moje. Ile expa potrzeba coby odblokowac dzialo najlepsze. Zmieszcze sie w 3.5-4k?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Nope. Chyba jakoś 9000. Potem może się mierzyć z KV, ale przedtem... 1 na 1 z matyldą, 4 tierem, przegra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Nope. Chyba jakoś 9000. Potem może się mierzyć z KV, ale przedtem... 1 na 1 z matyldą, 4 tierem, przegra. a jak z a ARL44?? na stocku jakie dzialo ma?? bo mysle co by nie zrobic sobie tej linii do amx 50t Nope. Chyba jakoś 9000. Potem może się mierzyć z KV, ale przedtem... 1 na 1 z matyldą, 4 tierem, przegra. a jak z a ARL44?? na stocku jakie dzialo ma?? bo mysle co by nie zrobic sobie tej linii do amx 50t Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Mnie przez okres tygodnia góra dwóch nie będę aktywny na wocie i TS z powodów prywatnych spraw związanych z moją osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Mnie jeszcze nie będzie do soboty... Ale jakby co czasami jeszcze siedzę oprócz samego głównego konta (CoffeyPL), na dwóch dodatkowych (PrincessLunaPL i Twilight_SparklePL) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belzeb666 Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Zgłaszam gotowość i chęć do pójścia w bój, nick: Belzeb666 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Zgłaszam gotowość i chęć do pójścia w bój, nick: Belzeb666 złóż podanie tutaj: http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ tam po prawej stronie jest panel i powinno byc zgłoś sie do klanu czy jakos tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Dobra. Witamy w klanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asanik135 Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Też chciałbym się załapać tylko... O czym miałbym napisać podanie?(w sensie co o sobie napisać ? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helo5001 Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 tylko swój nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Podanie? Po prostu wyślij prośbę o przyjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Napisz imię i nazwisko, adres, wykształcenie, doświadczenie zawodowe, dołącz trzy zdjęcia oraz kopertę o grubości 500 zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts