asanik135 Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Spoko może być No to jestem gotów do bitwy! Nawet jeśli będę musiał poświęcić swoich ludzi. Dowódca amerykańskich sił pancernych asanik135 zgłasza się na służbę! Po opuszczeniu dotychczasowego klanu nie mogę wysłać podania do 26.02.2014 19:48 Edytowano Luty 24, 2014 przez asanik135 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 Hmm, zapytałbym czy wszystko gra, mimo mej nieobecności. Są kompanie? Ostatnio mam internet, ale nie na kompie tylko na smartphonie, co nie starczy do grania w WoTa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Jakoś te drużynówki się organizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Zainstalowałem WoT'a na swoim kompie. Włączam, loguje się i jak właśnie mam wejść do garażu... Gra się nagle wyłącza. Ktoś dlaczego tak się może dziać? I co ważniejsze, jak się pozbyć problemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helo5001 Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 na moje oko to zwykły crash czytaj jeszcze raz włącz WoT-a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 na moje oko to zwykły crash czytaj jeszcze raz włącz WoT-a na pewno sam na to nie wpadl na moje oko to zwykły crash czytaj jeszcze raz włącz WoT-a na pewno sam na to nie wpadl na moje oko to zwykły crash czytaj jeszcze raz włącz WoT-a na pewno sam na to nie wpadl Again Telefon -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helo5001 Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Wolałem się upewnić nie to że coś ale różni ludzie się zdarzają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) na moje oko to zwykły crash czytaj jeszcze raz włącz WoT-a na pewno sam na to nie wpadl Dlaczego jestem takim kretynem? Włączałem grę 20 razy, ale nie pomyślałem o tym, żeby włączyć jeszcze raz. PS. Wypowiedzi czyta się dużo wygodniej, nie mówiąc już o tym, że łatwiej je zrozumieć, jak są znaki interpunkcyjne. (Przecinki, kropki itd.) Edytowano Luty 24, 2014 przez Posealor zwany Pose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helo5001 Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 mówiłem różni ludzie . Próbowałeś reinstalować grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 mówiłem różni ludzie . Próbowałeś reinstalować grę? Próbowałbym... Ale to trwa 14 godzin. Czekam do weekendu, żeby puścić instalację na noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 (edytowany) Próbowałbym... Ale to trwa 14 godzin. Czekam do weekendu, żeby puścić instalację na noc. Przekopiuj sobie pliki z folderu /wot/updates gdzieś na dysk a potem wywal wota, zainstaluj launcher i wrzuć te pliki co skopiowałeś do folderu /wot/updates. Potem załącz launcher i on zacznie instalować bez ściągania tego całego syfu PS. Dobra opcja dla posiadaczy wolnego łącza trzeba tylko miec kolo 12 GB wolnego miejsca na dysku Edytowano Luty 28, 2014 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 MODYYYYYYYYYYYYYY!!! Jakiegoś moda wrzuciłeś, który Ci grę crashuje... Albo za słaba maszynka XD I'm back Everypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 MODYYYYYYYYYYYYYY!!! Jakiegoś moda wrzuciłeś, który Ci grę crashuje... Albo za słaba maszynka XD I'm back Everypony Nie mam żadnego moda. A teoria ze zbyt słabym kompem jest BARDZO prawdopodobna. Niestety... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 (edytowany) Dobra... Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas powrócić do starego konta... Proszę o wysłanie zapro do klanu (o ile nie widzicie w tym problemu) do mojej drugiej postaci: PrincessLunaPL Edytowano Luty 28, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Dobra... Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas powrócić do starego konta... Proszę o wysłanie zapro do klanu (o ile nie widzicie w tym problemu) do mojej drugiej postaci: PrincessLunaPL to zloz podanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Złożone Btw... Dziś podobno drużynówka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Witam ponownie Opcja na golda i chinski czolg premium Type 62 http://worldoftanks.eu/pl/news/esport/wg-universe-tournament-registration/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 UWAGA! WAŻNA INFORMACJA! Serwer naszego TS'a został zamknięty, dostaliśmy nowy serwer. IP: ts3gold.pl Nasze kanały są pod numerem 303. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 UWAGA! WAŻNA INFORMACJA! Serwer naszego TS'a został zamknięty, dostaliśmy nowy serwer. IP: ts3gold.pl Nasze kanały są pod numerem 303. kanal prywatny nr. 15 haslo Windows9 nazwa: kucykowe granie. Zapraszam. Latwiej znalezc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 haslo Windows9 Podawanie hasła w otwartym temacie? Teraz każdy troll, nawet jak nie jest zarejestrowany na tym forum, może przyjść i sobie zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Podawanie hasła w otwartym temacie? Teraz każdy troll, nawet jak nie jest zarejestrowany na tym forum, może przyjść i sobie zobaczyć. w kazdym momencie moge zmienic ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Moja propozycja jest taka... Dać inne hasło i prosić o nie do dowódcy. Oczywiście, jeśli chce ci się w to bawić. Przynajmniej będziemy wiedzieć, że ci co nie poproszą, nie chcą grać razem z klanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Moja propozycja jest taka... Dać inne hasło i prosić o nie do dowódcy. Oczywiście, jeśli chce ci się w to bawić. Przynajmniej będziemy wiedzieć, że ci co nie poproszą, nie chcą grać razem z klanem. Czemu nie tylko trzeba by dac komus jeszcze co najmniej admina bo trzeba zmieniac date tam w edit channel :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Czemu nie tylko trzeba by dac komus jeszcze co najmniej admina bo trzeba zmieniac date tam w edit channel :( Ja mogę. Na TS'a wchodzę prawie codziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Ja mogę. Na TS'a wchodzę prawie codziennie. ok to jak cie zlapie to ci dodam prawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts