Decaded Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Widzę praktycznie zerowe zainteresowanie. W związku z tym, kanał zostaje zredukowany do jednego pokoju. Jak szefostwo się zorganizuje i nadal będzie chciało używać większego kanału - zapraszam na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 Ja też bym chciał dołączyć do tego klanu jeśli jeszcze można nick: rysy132 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Prawdę mówiąc, to nie ma po co. Mówię to szczerze. W weekendy, jak powinno być chociaż 2-3 klanowiczów, tak jestem albo ja, albo wcale. Dobra, niektórzy też się pojawiają, ale nie powiem kto, bo nicków nie pamiętam. Tak więc szukaj jakiegoś innego, bo tu żadnych klanówek i drużynówek nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Witam ponownie po dłuuuugiej nieobecności. Jeśli ktoś mnie tu jeszcze wgl pamięta xD. Jeśli to nie problem to chciałbym ponownie dołaczyć do batalionu. Nick: Fiszu1921_1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts