Cipher 618 Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) Pasuje Biorę się za pracę. Edit. Filmik (powtórka wyścigu) pobiera się z serwera Forzy. Długość: 30 sekund EDIT 2. Gotowe: link do filmiku (wybieramy "plik > pobierz" - ignorujemy ostrzeżenie) Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaminson Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Mam kilka pytań do tego projektu. Tak jak już ktoś wcześniej napisał - czy może być to montaż zdjęć który mieści się w 30s? I do kiedy można zgłaszać prace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Tak, to ma pojazywać zainteresowanie danego usera Terminu nie ma, jest to lajtowy projekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Jak mi wpadnie do głowy pomysł, to coś podeślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Ok pomysł był, ja też (jako inżynier). Łap linka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Hmm... Projekt ciekawy, a nawet bardzo ciekawy... Chciałem, dać jakiś filmik z airsoftem ale obecnie nie mam czasu na nakręcenie owego ( praca, II Śląski, praca, praca i byłbym zapomniał o pracy :LZ1bP: )... Może uda mi się wygrzebać jakiś z moim udziałem lub znajdę siebie na jakimś filmiku z ostatniego zlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 Byłoby fajnie. Ja mam czas zajmować się tym tylko w weekendy (szkoła). Znacie jakiś fajny program do obróbki filmików dla win 8? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Power Director 10. Mam, umiem się tym obsługiwać (używam od wersji 6) PS. To nie muszą być filmy. Wystarczą zdjęcia (np dla miłośników ASG i innych) A co powiecie na wplecenie rozbitego hasła (mam darmowy font MLP) "Bronies, how different we are..." "...live all over the world". "Have so many hobbies" "Sometimes we argue about stupid things" "But we have something in common..." "Something that keeps us together" "Friendship" "Friendship that is Magic" (wyświechtane, ale może wyglądać fajnie) Aha - polecam stronę FMA - darmowa, całkowicie legalna muzyka. Nikt nie uczepi się o prawa autorskie, bo taki jest cel tej strony - zamieszczać darmowe utwory. Sorry za błędy. Dopiero co piję poranną herbatę z miodem (przeziębienie) Edytowano Październik 8, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 Chciałbym z tego zrobić reklamę MLPPolska więc potrzebna jest zgoda czerwonych na logo i nazwę. W przyszły piątek będę miał mój materiał bo mamy występ w domu kultury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Tak czytam ten temat...i chciałabym dać coś swojego(moje najlepsze rysunki albo coś z anime i mangą),ale posiadam jedynie WMM dla Windows'a XP,więc nie wiem,czy mogłabym zrobić na przykład takie coś: krótki opis kilku anime/mang "z dreszczykiem" (np. Dangan Ronpa,Higurashi,Umineko,Another,a z mang np. Pandora Hearts[no dobra...PH jest najłagodniejsze z tych wszystkich])...(ogółem mi chodzi o anime i mangi z tagami Horror,Dramat lub Tajemnice) Pewnie jak zwykle źle zrozumiałam temat,prawda? Edytowano Październik 8, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Coś o naszej stronie? Jeśli jakiś grafik stworzy logo na intro to mogę spróbować coś z tym zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Czyli z tego co rozumiem .. każdy może wysłac tutaj link do 30 sec. filmiku w którym przedstawione są jego zainteresowania? Zaje.. ekhem . Fantastyczny pomysł Ja osobiście używam Ezvid'a ^^ nie ma zbyt wielu opcji ale mi wystarcza (chwilowo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 W takim razie potrzebujemy dwóch rzeczy:1. Osób, które prześlą 30sec filmy2. Ustalić kto ma to skleić do kupy, albo niech kto potrafi to niech zrobi po swojemu i wybierze się najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Ja z chęcią się dołączę do pomysłu pod postacią w jakiej egzystuje, ale sam mam co do niego parę pomysłów. No może jeden, ale konkretny; mianowicie uważam, że fajną sprawą by było, aby w do filmiku ludzie wrzucali na początek swoje zdjęcie, na którym trzymają kartkę z napisanym nickiem, a następnie przez te 15-30 sekund niech migają fotki przedstawiające ich zainteresowania. Dodałoby to nieco spójności całemu projektowi i moim zdaniem bardzo ciekawie by wyglądało. Taka wersja ma jeden, moim zdaniem, bardzo duży plus. Ludzie nie potrafiące stworzyć filmiku mogliby jedynie podesłać komuś kto się na tym zna (mi?) same zdjęcia + ewentualną muzykę, a ta osoba poskładałaby to wszystko "do kupy" Co wy na to, bronies? Edytowano Październik 8, 2013 przez Moposable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Niech każdy da coś wedle uznania. Fotki, filmiki, rysunki (wystarczy kilka - 7/10). A zdjęcia? Nie wiem czy każdy będzie je chciał dawać. No ale my tu gadu gadu, a póki co mamy dwa filmy... trochę mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Ja bym jakiegoś szalonego odzewu nie oczekiwał... Tak jak pisałem, z jednej strony nie każdy potrafi złożyć taki filmik, a z drugiej nie każdemu się chce. Co do własnych zdjęć, to chyba odzew w "Daj swoje foto :P" dobitnie pokazuje ile osób byłoby gotowych je dać. No, na pewno więcej niż tych, którzy zrobią własne video. A jak już o tym, to postaram się wrzucić swoje 30 sekund, jak tylko znajdę chwilę na ich zrobienie. Edytowano Październik 9, 2013 przez Moposable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) Dobra wrócił mi głos do normy więc postaram się jutro jakiś filmik wysłac... Mogłabym spróbowac to skleic, zrobic jakieś ciekawe intro... ale nwm jak wyjdzie D: Edytowano Październik 9, 2013 przez TheUnbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDashie Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Ja potrafię montować i też chcę brać udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Nie znam sie na tym... Szkoda :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Dobra. Dwa pytania: 1. Ci co się zgłosili robią coś oprócz tego, że się zgłosili? 2. Kto to w końcu ma zrobić? Opcja a) autor pomysłu wybiera "montującego" Opcja b) każdy skleja filmik, robimy ankietę, wybieramy najlepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) 1. Ci co się zgłosili robią coś oprócz tego, że się zgłosili? Ja szczerze wciąż się zastanawiam co zrobić...mogę zmontować wszystkie moje rysunki jak np. tu i tu ,ale tylko te najlepsze dam.Tylko,że wtedy muszę poczekać do poniedziałku bo jeden chłopak "ukradł" mój najlepszy rysunek. Edytowano Październik 25, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 Sorry, że się nie odzywałem, ale nie mam ostatnio czasu. Przygotowuję się na konkurs z fizyki i nie bardzo mogę wchodzić na forum. Myslę, że kwestia sklejenia tego to tylko ułożenie tych filmików w iMovie Windows movie maker. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 (edytowany) Sorry, że się nie odzywałem, ale nie mam ostatnio czasu. Przygotowuję się na konkurs z fizyki i nie bardzo mogę wchodzić na forum. Myslę, że kwestia sklejenia tego to tylko ułożenie tych filmików w iMovie Windows movie maker.iMovie (jeśli ktoś ma iMaca) - OK, ma sporo funkcji. Miałem, fajny jest.Windows Movie Maker? Nikt nie mówi tu o nie wiadomo jakich przejściach, ale programy inne niż WMM pozwalają na zrobienie czegoś lepszego. Czegoś co nie będzie wyglądało jak ćwiczenie z kursu informatyki dla seniorów. Ale to twój projekt. My tylko dostarczamy filmy Edytowano Październik 26, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Jeśli nadal potrzebujesz, to moge to w wolnym czasie zmontować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 O to chodzi. Nie znam się na tym, dostarczam pomysł. Wolałbym kogoś wyznaczyć żeby zmontował to porządnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się