Kruczek Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Witam. Potrzebuję dobrego rysownika/ rysowniczki, do stworzenia obrazka mojego OC. Proszę o zgłaszanie się tutaj, żeby druga osoba, widziała, jeżeli sprawa zostanie załatwiona. Czyli wpis tutaj i PW o więcej szczegółów.Wynagrodzenie: - Repka - Szacunek - Moje dobre słowo o autorze Link do komentarza
The Valkyrie Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 (edytowany) Czy to musi być digital? Jeśli nie musi, to wykonam. Edytowano Październik 5, 2013 przez The Valkyrie Link do komentarza
Anathiela Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Daffy a co to ma być za OC? Jeżeli chcesz mogę narysować. Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 (edytowany) BIORĘ WAS. CZEKAM TERAZ NA OSOBĘ, KTÓRA WYKONA PRACĘ DIGITALOWĄ. Edytowano Październik 5, 2013 przez Kaczor Daffy Link do komentarza
Servant Saber Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Hai Wykonam tylko jak mi się Twoja OCeta spodoba Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 Nadal czekam na propozycje, bo Aglet tworzy zbyt śliczne oczyska i nie podoła. Link do komentarza
Black Dahlia Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 A nóż ja? .3. Tak samo jak u Aglet: zobaczymy jak wygląda OC. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Też bym mogła, za pomocą tuszu i akwareli. Zresztą, wszystkimi sposobami tylko nie digitalowo. Jak co to się zgłaszam. Link do komentarza
Hidoi Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Ja bym mogła, a tu okazuje się, że tylko digital ;_; Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Dzięki że przypomniałaś. NIE AKTUALNE. Thanks za chęci. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Skoro nieaktualne to zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts