SnuJ Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Troche off-topem tu zaleci, ale jeśli chodzi o marnowanie czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Łał czyli jeszcze w ktoś w to gra xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 godzinę temu Perteks napisał: Łał czyli jeszcze w ktoś w to gra xD Dużo ludzi gra w TF2, przecież cały czas coś tam do tej gry dodają. Ostatni update to Tough Break Campaign które konczy się 31.III.2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Łał, aż tysiąc. U mnie tylko siedemset Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ja też gram w TF2 nawet grałem w Evencie Halloweenowym i mam skrzynkę z ubraniami w TF2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 26 minuty temu Riddle napisał: Łał, aż tysiąc. U mnie tylko siedemset Ja mam 2440 do 2013 w którym mi vacban'a dali i 499 na drugim profilu który w zeszłym roku założyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 W sumie im dłużej gram, tym bardziej ta gra mnie irytuje zamiast cieszyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Ja lubię sobie pograć na MVM lub pojedynkować się z graczami i powalczyć na Hale Mod kucykami xD Pozdrowienia dla wszystkich Edytowano Marzec 10, 2016 przez TwilightSpringTrapPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Ta niby dużo gra ale jakoś aktywnych normalnych graczy znaleźć nie mogę Jakby ktoś chciał pograć to ja chętnie się przyłączę Jakby co mój profil Edytowano Marzec 10, 2016 przez Perteks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Znak taki a jakże. Serwerownia Dormitorium. Zapraszam do wspólnej gry Do zobaczenia na #1/#4. Co do mnie, preferuję grę soldem. Jako szpieg jestem... beznadziejny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 No i stało się. Team Fortress 2 doczekał się rozgrywek rankingowych. Aż nawet nagrałem omówienie zmian : Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Wyszukiwanie meczu przez 10+ boli :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 (edytowany) @Talar Owszem, boli, lecz jest to tylko na serwerach oficjalnych Casual. Grając na rankingach grę wyszukiwało szybko. Radzę się też uspokoić. Niedawno wyszła aktualizacja i dużo ludzi pcha się na rankingi. Jak sytuacja się ustabilizuje to nie powinno być takich problemów po obydwu stronach barykady. Bonus ode mnie: Spoiler Możesz ukończyć mecz rankingowy samemu. nawet jeśli wszyscy poprzedni gracze wyszli z gry. Takie udogodnienie nie jest warte zachodu. Gdy jest mniej niż 3x3, powinno zakończyć mecz i wyrzucić wszystkich do menu gry. Edytowano Lipiec 9, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 #teamPyro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 #teamHeavy RIP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Już nie gram, ale... #teamMedic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jak będzie następne głosowanie, to pewnie wygra ze szpiegiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Wait what? Rankedy? W TFie dodali rankedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 No właśnie brałem, mam w TF niespełna 600 godzin. Poza tym zapłaciłem za TF'a w Orange Box'ie. Ale już od dawna w to nie grałem. Ostatnio słyszałem, że skiny dodali, teraz słyszę o rankedach. Ta gra robi się coraz to bardziej cs'owa, co mnie nieco smuci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 My bad. W każdym bądź razie rankedy w Tf'ie = zło. Chociaż teraz są właśnie takie wymagania. Overwatch, CS, Dota, LoL, a teraz TF. Może jeszcze do Amnesii dodadzą rankeda. Chociaż nie wiem, jak by to wyglądało XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 (edytowany) 7 minutes ago, Arekeen said: W każdym bądź razie rankedy w Tf'ie = zło. Wiele osób naprawdę wyczekiwało na matchmaking, a przynajmniej to zrozumiałem czytając anglojęzyczne fora. Poza tym, rankedy istniały już nieoficjalnie, w formacie 6v6 oraz highlander. I były bardzo popularne. Myślę że mimo całego upodabniania do CS:GO, jest to krok w dobrym kierunku. Oczywiście, kiedy tryb zostanie dopracowany. Robili już CSa, więc nie pojmuje jakim cudem nie wyszedł im matchmaking w TF2. Edytowano Lipiec 16, 2016 przez Riddle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 A tutaj muszę was skorcić Rankedy w TF2 nie wymagają tej przepustki Beta. Dlaczego? Otóż, nie brałem udziału w beta testach, a mogę brać w nich udział. Jedynie co musisz zrobić, to wykonać podwójną weryfikację konta Steam za pomocą aplikacji Steam Mobile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 Oh please... Miałem okazję zagrać kilka rankedów i w większości jest to dramat. Jak nie dobierze Tobie teamu złożonego z 3 gibusów, którzy wszyscy biorą postacie, które się nie przydadzą, to wrogiej drużynie da weteranów TF'a z unsualami i australium setami po 20k killi +. Jest to strasznie niezbalansowany system wyszukiwania gry i bardzo zniechęca on do gry. Szczególnie też z faktem, iż większość społeczeństwa TF'a nawet po kilku tysiącach godzin dalej nie wie jak się w TF'a gra. O pracy zespołowej już nie wspominam. A gdyby tego było mało, to wróciłem sobie do TF'a po jakiś 4 latach i patrze tylko, iż cena kluczy z 2 refów podskoczyła dziesięciokrotnie. I weź tu teraz sprzedaj takiego All-Fathera, którego 5 lat temu kupiło się za 5 kluczy i scatterguna strange, a teraz nawet klucza warty nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 Zwracam honor. Pierwsze chwile rankedów były testem wobec aktualizacji, tylko po to, by przemienić to później na zarobki. Już nie podoba mi się ta aktualizacja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 Teamy są niezbalansowane, bo nikt nie ma jeszcze swojej rangi. Ale dobry gracz mimochodem osiągnie w końcu odpowiadającą mu rangę i nie będzie tylu dobrych graczy na niskich poziomach. Bo szczerze, rangi nadal zostały wprowadzone całkiem niedawno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się