ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Łał. Naprawdę. Świetnie rysujesz. Tylko pokój masz strasznie pstrokaty, ale co ja się znam;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Flutterka mnie zniszczyła (W pozytywnym znaczeniu) Wow! : O http://kucyki.org/moon/img/1338488606.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Aj tam pstrokaty.. Ja osobiście wole tłumaczyć się tym ,ze mam kreatywny pokój ..I dziękuje wam wszystkim .....za takie mile opinie :> *huga* Następna cześć moich ochłapów..Chibi kuce i nawet jeden human się załapał...pseudo .. ciosie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 To ostatnie. Jak Tarreth to zobaczy, to cardiac implosion gwarantowane. Świetny styl i technika i w ogóle. Nie to co moje ołówki. Tyle kolorów! Cudowne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Ok. Jesteś fenomenalna D: Co za kreska. Będę tu regularnie zaglądał, bo warto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 13, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Dziękuje wam wszystkim za sympatyczne opinie Ze względu na to ,że dostałam od wczoraj trochę wiadomości z pytaniem jak wygląda moje biurko..postanowiłam tutaj je opublikować ..zamiast wysyłać paręnaście tych samych wiadomości :-/ ..Temat nazywa się "moja twórczość" ...a te biurko też raczej do owego powinno się zaklasyfikować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 WOW! Ale super. Małe biurko i tak fajnie zagospodarowane. Ja mam duże i wieczny bajzel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Kolorowo . Masakra. Jak zobaczyłem lampkę na biurku, to momentalnie mi wyskoczył banan na twarzy xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Tak mało miejsca, a tak wiele rzeczy.. Jestem pod wrażeniem że da się tyle pomieścić.. Ja mam duże biurko, ale nie jestem w stanie już znaleźć wolnego miejsca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 18, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Dzięki Dobra coś nowego Obrazek przedstawia małą Twilight grającą w szachy z zegarmistrzem Time Riverem. Jest on bohaterem z fanfika "Zegary". Został narysowany na prośbę mojego przyjaciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Co do biurka... I SEE CHICKORITA, PIKACHU, OSHAWOOT, TEPIG AND SNIVY! :> No cóż, jestem fanką pokemonów ^^' A rysunki są... eee... *szuka odpowiedniego słowa* Bajeczne? Hehe nie umiem znaleźć słowa xD Em... są... bardzo... profesjonalnie wykonane! O! O! Rządzę, znalazłam odpowiednie słowo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 19, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2012 I jeszcze mam maskotki B\W z "Maka" ,ale się schowały w sztucznym gąszczu mojej roślinki .I dziękuje za taki miły komentarz Kolejny znaleziony ochłap z mojego dysku: Gif dla przyjaciela ..Chibi RD paintowy test.. Jak ktoś sobie chce tego użyć proszę droga wolna ,ale nie na zasadzie ,że znajduje na DA z podpisem , że on to wykonał :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlo92dy Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Super! Widać ,ze umiesz operować kilkoma stylami na raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Rysunki bardzo ładne (niektóre jeszcze lepsze), gif... średni co najwyżej (napisałbym, że brzydki, ale by mnie zjechali Ci, którym się podoba xD). Nie wygląda, jak żywy kuc i nie podoba mi się styl w którym go wykonałeś. BTW: O jakich kredek używasz, że tak ładnie to wypełniasz? : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 11, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2012 Jak by co to wykonałaś Masz prawo napisać czy Ci się podoba czy nie .. racja gif jest wykonany w dość specyficznym stylu i nie każdemu musi wpaść do gustu . Jakich używam kredek? No cóż tańszych dobrych zamienników .czyli Herlitz, Paper mate oraz Pentel c: ..Jednak nie tylko same kredki działają cuda... lecz technika bardzo się liczy przy wypełnianiu tradionalem c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Gif fajowy, ale też na coś zwrócę uwagę: - RD mruga powiekami, natomiast jej rzęsy zostają w tym samym miejscu co były . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 11, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2012 Aaaa faktycznie.. nie zwróciłam na to uwagi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlo92dy Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 No z tymi rzęsami to jednak prawda ,ale to tylko pewnie taki mały błąd z rozmachu . Otton zdobyłaś swojego wiernego fana nr 1 dzisiaj! RYSUJ WIĘCEJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Wow! Twoje prace wyglądają tak .. superextrawyglądającejakbymalowaneprzezprawdziwegomalarzacudnosłodkieartystyczne prace twojej twórczosci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Mała próba przed wykonaniem oficjalnego dużego kucyka na brystolu..i bajzel który mi zawsze towarzyszy przy wykonywaniu tradionali. Twilight trzyma na kopytkach zegarek kieszonkowy...praktycznie ten obrazek jest prezentem :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 ŁOŁ ile różnych rzeczy...... No ale rysunek cudny ^^ jeśli to prezent to ktoś kto go dostanie na pewno się ucieszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Rysujesz tak... brak mi słów, po prostu cudownie! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Świetne, naprawdę świetne Nawet ja nie mam tylu rzeczy na biurku .. xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 o boże! Od dziś jesteś mym mentorem XD Naprawde rysunki... brak słów... są za piekne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Czekam na nowe rysunki, na pewno mi się spodobają ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts