bobule Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Trzeci numer w końcu pojawił się w sieci. Zapraszamy wszystkich serdecznie do czytania! http://brohoof.pl/2012/05/20/brohoof-32012/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Nareszcie! Jedyne co mnie zastanawia, czemu recenzje są właściwie opisem odcinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Bo wciąż nie wiedzą, jak się je robi ;] Ale spoko, będą mieli czas do jesieni, by poćwiczyć ;] Brawo, rozwijacie się coraz bardziej, gazetka wygląda coraz ładniej. Nie widziałem tym razem jakiś rażących błędów, jedynie, co mi się rzuciło w oczy to trochę niefortunnie przeniesiona cząstka -ści w artykule o Lyrze. IMO tekst powinien być przez obrazkiem. Poza tym, dobra robota - miło się czytało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Genialne Zwłaszcza to porównanie "tych złych" mi się bardzo podobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Nah, więcej nie nanoszę poprawek samemu. Jak już mówiłem, zakładam związek zawodowy i ogłaszam strajk do czasu rozwiązania moich żądań (czyt. dodatkowej pomocy)! @EDIT: Niklas, nie "jakiś", a "jakichś". Co do składu proszę zgłaszać pretensje do DTP-owca. On składał gazetkę i ustawiał zdjęcia Sowa: jakiś absurd - zdjęcie w moim artykule weszło w lead xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Za brzydkiego Alicorna chciałbym spalić autora tego tekstu (Albo przynajmniej zabrać mu wszelką miłośc, przynajmniej na coś się przyda.. Tabelka była robiona nie obiektywnie.. Całkowicie się z nią nie zgadzam...) Ale ogólnie z wydania na wydanie lepiej, czekam na następne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Ten numer był całkiem niezły, dobra robota chłopoki. Co do plebiscytu badassów, i tak było wiadome że wygra Discord xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Oczywiście kultywując zwyczaj polskiej prasy, na okładce para obecnych celebrytów showbiznesu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 dodalibyście jeszcze plakat, jakąś kolorowankę i śmiało moglibyście wypchnąć z rynku to oryginalną gazetkę MLP bo to co tam jest to nic w porównaniu z tym co wy zrobiliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 *przegląda gazetkę* Graficznie naprawdę dobrze, nie razi i przyjemnie się czyta . *ogląda tabelkę złych postaci* czy jest taki gatunek jak brzydki alicorn?! Rozumiem że autorowi nie spodobała się ta postać( o gustach się nie dyskutuje ), ale by tak pojechać po Chrysalis :/ Nie przeczytałem jeszcze całości gdyż nie mam zbytnio czasu ( szkoła ) ale na pewno to nadrobię i poprawa w recenzjach odcinków co daję jako plus , bo wcześniej opisywaliście całą fabułę odcinka Dobra robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Bardzo dobra gazetka. Graficznie jest estetyczna. Dobrze się ją czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Mwahaha, wszyscy lubią tabelki... ;p Przeczytajcie jeszcze raz wstęp: Uwaga! Artykuł jest bardziej kontrowersyjny, niż Twoja fryzura w poniedziałek rano. Jeśli nie zgadzasz się z opinią autora, przykro mi. Poczytaj sobie instrukcję obsługi iPhone’a. Więc chill out, opinia jest jak dupa - każdy ma swoją ^^ A ten artykuł miał wywołać kontrowersje, bo to jest to, co czytelnicy lubią najbardziej... A co do samej gazetki, to mogę powiedzieć tylko - NO KURCZĘ, WRESZCIE. Ale warto było czekać, wygląda coraz ładniej. Choć zauważyłem parę błędów interpunkcyjnych i ze dwie literówki. Aha. Kto pisał o ekipie? Bobul? Zresztą nieważne, ma we mnie fana za: ŁADNIE WYGLĄDA - El Martinez. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 El Martinez, pomyśl sam nad tym kto mógł wypisać członków redakcji. Podpowiedź: bobule i pozytywne określenie? WHAT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Lul, w sumie masz rację. Rzeczywiście to do siebie nie pasuje xD Btw., tak sobie pomyślałem... Jak robić tę tabelkę, skoro na issue nie da się edytować dokumentów? Może maziać po ekranie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Jedno pytanie: Czemu gazeta z 3 maja pojawia się 20 maja?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 13 maja, Tarciu, już nas aż tak nie pogrążaj xD A poślizg taki dlatego, bo DTPowiec się upił i zamiast składać - trzeźwiał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 Tarr, to jest nr 3-ci czyli majowy (1-szy marcowy, 2-gi kwietniowy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 13 maja, Tarciu, już nas aż tak nie pogrążaj xD A poślizg taki dlatego, bo DTPowiec się upił i zamiast składać - trzeźwiał No już nie mów, że cały tydzień trzeźwiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Wreszcie! Choć jak widać z moim zapłonem czasem to ja zawalę z terminem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 To oddzielajcie jakoś lepiej numer od miesiąca, bo widzicie, co się dzieje Usprawiedliwieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Rysownik Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Jestem pod WRAŻENIEM. Z Agonem zbieraliśmy szczęki. Zaskoczyliście nas, czasopismo wygląda DUŻO lepiej. Nadal czepiam się kilku rzeczy, oczywiście, ale o tym usłyszycie w kolejnym odcinku podcastu. Cieszymy się jednak, że lecicie w tę stronę. Dajcie znać czy posiadacie jakiś banner - wrzucimy linka do Was na głównej stronie Radio Dash. Mamy nadzieję, że pomyślicie o linku do nas w zamian, ale nie jest to konieczne. PS: Piszemy też o Was na naszej stronie na FB - http://facebook.com/radiodash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Całkiem dobra gazetka. Nieźle wygląda, dobre artykuły... oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Trzeci numer zdecydowanie lepszy od poprzedniego, bardzo podobało mi się porównanie "Tych złych". Chętnie też pomógłbym z pisaniem artykułu, ale nie ale nie mam talentu. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Mi też się podoba. Nie rozumiem narzekań pewnej osoby na kiepską treść, które swego czasu czytałem - wszystkie artykuły poza wywiadem z tym muzykiem (jego styl mnie nieco irytował) były ciekawe. Zwłaszcza Martinez dobrze pisze, moim zdaniem. Ale Marti, widzisz - Forrest Gump to mainstream, prawdziwi kinomani oglądają Dog Star Man:p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Obecnie najlepszy numer Brohoof'a! Rozwój gazetki idzie w dobrym kierunku. Graficznie i stylistycznie bardzo dobrze i starannie wykonana. Zdarzyło się z tego co pamiętam kilka błędów interpunkcyjnych (tudzież literówka), no ale człowiek nie maszyna. Oby tak dalej ekipo!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się