DiscorsBass Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 (edytowany) Raven~ bo Dashie jest niebieska i ma skrzydeła~ ^^ jak można kogoś tak krzywdzić, śląc go do Hufflepuffa? To ja już wolę być mugolem Niech zgadnę... Hufflepuff..? xd Edytowano Luty 13, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Mi się przez ten av raczej kojarzy z Gryffindorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Szeregowa. JesteŹ PuchonĘ. Teraz kogo przydzielamy, ludzie? Zgłaszajać się. Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś - Szeregowa Rainboww Dash Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Mnie! Ładnie proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Ja też !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 (pytamy na priv) no dobrze... Gdzie Tiara da Burning Question? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Z-zastopowałam grę? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Gryffindor :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Qvestion w gryfonach? Co oni tam mają? Hmm... męstwo, odwaga, prawość i sprawiedliwość~? Yy? xP Nnnnope~!! Krukonka jak nic!! Nie widzę innej opcji, chyba że Hufflepuff, ale tak źle nie życzę!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Burning Krukonę! Widocznie tęgi umysł zwyciężył nad odwagą ^^. Teraz wybieramy dom dla.... Maishy737! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś - Szeregowa Rainboww Dash Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Yey :3! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 To ja wolę być mugolem ale przynajmniej Octavia jest z nami ;__;. Buu... A co do niej to... Ravenclaw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Ravenclaw Co wy macie do Hufflepuffu? To dom mego OC. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Ravenclaw Co jest złego w Huffelpuffie, bo też nie rozumiem? Lepiej tu niż w Slytherinie T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 27, 2014 Autor Share Napisano Luty 27, 2014 (edytowany) (Slytherin jest najlepszym z czwórki domów. Bo jak cię pizgnę, Celly. Nie no, każdy może mieć swoje zdanie, ale ja zawsze będę kochała Slytherin. Za Toma Riddle'a...) Maisha jest krukonę... . Chyba jeszcze nie wybieraliśmy domu.... Arjenowi! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś - Szeregowa Rainboww Dash Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi Edytowano Luty 27, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Gryffindor > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Slytherin bo Arjen taki mroczny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 (edytowany) Tak, Slytherin~ (btw. Hufflepuff to mój ulbuiony dom, a wy tak hejcicie. Ja bym chciała być Puchonką ;-; ) Edytowano Marzec 1, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 1, 2014 Autor Share Napisano Marzec 1, 2014 ARJEN DO SLYTHERINA! JEEE, MAMY DRUGIEGO VOLDZIA! A tak, na serio, to teraz wybieramy Dom dla... Tric'a Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś - Szeregowa Rainboww Dash Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Puchaty avek..a więc Puchoni, czyli Hufflepuff c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Co jest złego w Huffelpuffie, bo też nie rozumiem? Lepiej tu niż w Slytherinie T.T Yyyy... wat?! xD a Hufflepuff jest tak nijaki aż do przesady~ tymczasem Slytherin jakby nie było ma jednak styl i wyższą klasę~! ^^ ~~ Ej, to, że ktoś ma jakiś czas puchatego awka, to nie powód, aby go skreślać na zawsze w odmętach puchońskiej zagłady! Tric pasowałby jako kolejny krukon - ktoś, kto się opiekuje rządną wiedzy i utalentowanej w magii Twi, będzie się czuł tam jak w domu! ^^ Edytowano Marzec 6, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Krukoni :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Gryffindor. Też poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się