Hajime Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 To tylko cosplay. Mój av to moje zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Ała moje oczy.Wspólczuję ludzie muszą krzyczeć, gdy widzą cie na ulicy. Zjem was w nocy. Bójcie się mnie. Edytowano Listopad 14, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Nie boje sie. Lubie masło. DUM DUM DUM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Ale masło nie lubi ciebie. Dam Dam Dam .... Mam oko...a nawet, dwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 ...Niemożliwe Spotkałam Heine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Która zaprosiła cię na herbatkę, która z chęcią by cię zjadła po herbatce, która poszła cię ugotować, która spóźniła się na zebranie rady miejskiej na Sawannie, która wróciła zmęczona, której się przypiekłaś, która z obrzydzeniem chrupała cię czarną na kolację, która po całym wydarzeniu poszła spać , i ta która zapomniała wszystkiego na następny dzień ponieważ najadła się ciebie . Mam 222 wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Nie jesteś lubiana, więc nie masz. Jestem w szczęśliwym związku z bakłażanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Bakłażan cie korosu. Która zaprosiła cię na herbatkę, która z chęcią by cię zjadła po herbatce, która poszła cię ugotować, która spóźniła się na zebranie rady miejskiej na Sawannie, która wróciła zmęczona, której się przypiekłaś, która z obrzydzeniem chrupała cię czarną na kolację, która po całym wydarzeniu poszła spać , i ta która zapomniała wszystkiego na następny dzień ponieważ najadła się ciebie . To chłopak. Edytowano Listopad 14, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Ale bakłażan się nie przyznaje. Zmienię sobie nazwę na ,,kocham bakłażany.. miau" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Niemożliwe, to za głupie. Zostałam pociągiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Seriously, pociągiem. A może jeszcze dżwigiem towarowym.(wiem głupie, ale nic mi nie przychodzi do głowy) Mam w domu pegaza, który żyga złotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Na pewno masz dobrze z głową? Jestem sadystą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 To wie każdy Mam 115 lat i jeżdżę na deskorolce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 You're a masochist! Tak naprawde jestem 40 letnim seryjnym zabójcą uciekającym przed policją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Z toże połyżełaś plecak w złym miejscu (żart z własnym kontekstem) Jestem normalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Hahahahahahahaha Mam 98 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 I podtrzymają Cie przy życiu Znam Mikołaja i będę z nim roznosić prezenty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Tak, ale sama nie dostaniesz. Jestę kucykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 I tak mniej niż ja Nienawidze Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 :O:O:O:O To niemożliwe. Jestę pacmanę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 A w której części? Zabiłam Celestię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Ale ona tu jest. Piszę fanficka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 A niby o czym? Tak naprawdę jestem jjokerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Gratuluję nieudolnego podrobienia nicku na youtube. Wygrałem Szabrownika w Battlefieldzie 3 samym nożem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 To tylko złudzenie, to nadal lata 90 i grasz w Mario Bross Lubię latać na swoim saquatchu ku zachodzącemu słońcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts