Hidoi Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 To ty jesteś ich podwładnym. Nie muszę chodzic do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Bo siedzisz w więzieniu. Jestem mistrzem ciętej riposty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Wszyscy Cię zgasili. Mam taki pokój: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Kuce dodane w komputerze Przeczytałam wszystkie książki świata! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Musisz mieć nudne życie. Jestem kucem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale... to w czym ostatnio się przeglądasz to nie jest lustro Stworzyłem nową matematykę, zupełnie od podstaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 A może tylko poprzekręcałeś coś w podręczniku? Znam Hiszpański. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Owszem, gratuluję. Mówisz w nim zupełnie bez sensu, ale mówisz Jestem jasnowidzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Patrzenie, w lampę się nie liczy Wygrałam w najtrudniejszą grę świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Nazwa cię zwiodła, albowiem była to najprostsza gra na świecie. Mam ponad 100 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Chyba w kocich. Jestem z rodziny królewskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) A obudziłaś się już, czy jeszcze śpisz? Nie wiem, jak wy, ale właśnie powstrzymałem atak nuklearny terrorystów z Turkmenistanu na Polskę przy użyciu wyłącznie telefonu komórkowego z bluetooth'em. Przeprogramowałem im trajektorię lotu i wypuściłem w przestrzeń Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Wyłącz tą grę w końcu! Mam rozdwojenie jaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Wybacz, ale nie można rozdwoić czegoś, czego się nie posiada. Hoduję w ogrodzie stado lwów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Proszę wyłącz ten zoo Tycon. Małem kiedś majtki w kolorowe misie ale, zjadły mi je stare różowe żyrafy z planety Majonezu i Budyniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Ciekawe bajki Ci rodzice w dzieciństwie opowiadali. Mam na podwórku prywatny kosmodrom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Może twoje marzenia wkońcu się spełnią... Mam gadającego kota, który zjada kurz w moim domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 To tylko przerośnięta bakteria Zaraziłam wszystkich LupisVulpes'ami xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Zarazić to ty se możesz chorobą ;x Pokonałem Chucka Norrisa ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Chyba tego z reklamy Somersby. Mam cały Internet na dyskietce 3,5" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) Notatnik o nazwie ,,cały internet" się nie liczy. dziś pokonałem Obame w walce na kciuki. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Przycisnąłeś kciukiem jego zdjęcie do blatu stołu? Szczerze, to nie ma się czym chwalić. Wypiłem duszkiem dwie beczki cydru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Wypić dwie miniaturowe beczki cydru, jednym duszkiem o pojemności 5ml to każdy umie. Stworzyłem potężną jednostke mechaniczno-biologiczno-duchową, o wyglądzie Pinkie Pie zwaną Dewastatorem i podbiłem odległe galaktyki, pijąc przy tym kufer cydru przyrządzony przez AJ. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Raczej chciałeś powiedzieć, że podbiłeś trawnik swoim psem, popijając soczek z Biedronki. Zrozumiałam fizykę kwantową w jedną noc i stworzyłam do niej nowe zasady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Sny się nie liczą Biegnąc, pokonałam barierę dźwięku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts