BiP Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 "Za oknem burza" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Ale księżniczko, dlaczego nie nadaję się na solarnego gwardzistę?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Pójdziesz za mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 "Luna -Och młody naiwny nietoperzo-kuc...Twój avek -Ale że co?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Zjedz Snikersa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Hitler Hitler Hitler!!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Fan gier w stylu RPG (chyba)Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Oni nie lubią luny... ale jak?... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Amino 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Witam w Sowieckiej Republice Luny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Nie czaję.***W sprawie avka to kosmiczny gad. Na avku widzę że Luna wyraża zdziwienie, przyglądanie się czemuś i niedowierzanie oraz lekką przyczepność ****************************Czemu on prosi o ułaskawienie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Co to kurka jest? Wyrażaj się ~Dec Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Żryj moją kartę pułapkę ty popromienny odpadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Po ukończeniu liceum farbnełam się i zostałam dresem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Mam smartfona, rozkładanego.. ma jeszcze sokowirówkę i inne bajery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Jestem wódz Ponura Twarz, oddawajcie mi cześć. Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez izak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 A co jeśli jestem uwięziona w małym kwadraciku, i mogę tylko mrugać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 To tylko kawałeczek pierd*lonego chleba ty zachowujesz się tak jakbym krzywdził twoją matkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Lubie tajemnicze rozmowy przez telefon Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Jestem kujonem i nic Ci do tego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Smakuje jak kosmos. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Smakuje jak kosmos. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Jestę smokę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 "Nic ci nie zrobię..." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Co ty kurtka odwalasz? Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Minish. Bohater Burzy @Dec Teraz to nie ma sensu :c 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się