Darkbloodpony Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Sałatka z nieba.... jej jaka frajda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Zdechniesz dziś wieczorem, wiem gdzie mieszkasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 I co ty nie powiesz...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Dźgnąć go w szyję!... mech, chybiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 cokolwiek lub ktokolwiek mnie dotknie zostanie bezwzględnie i zimna krwią nadgryzione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Patrzę głęboko w twoją duszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Brakuje sosu czoskowego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 ja to mam zawsze problemy z marmoladą (lub ketchupem jak kto woli) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Co tam chowasz? Nie bądź taki, pokaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Czas na zabawę... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Pfff, ja umiem pływać sto razy szybciej, niż ty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Niech to już jesień a dopiero co była wiosna :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) na szczęście dla szopa który utknął w zlewie zabrakło prądu i pani Jadzia nie mogła włączyć nowo zainstalowanej niszczarki odpadów biologicznych... - relacja z kuchni pani Jadwigi, Bertram Quist mówię jak jest Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Widzisz Spike. Jak nie będziesz grzeczny, to wylecisz na księżyc jak Luna. A teraz patrz i się uśmiechaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 jestem jak Rambo i walczę za sprawę biednych, tresowanych w Pakistanie węży. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Spodziewałam się ciebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 chlapnijmy coś bo mam takiego kacora.... że zaraz uschnę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Jeśli wzrok mógłby zabijać... byłbyś już martwy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Ale wieje. Uch! Przynajmniej liście są smaczne tej pięknej wiosennej jesieni. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Wracaj tu ! Jeszcze z tobą nie skończyłem ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Witam i o zdrowie pytam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Słuchaj no jak tak dalej będziesz mnie traktował to z nami koniec. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Nawet nie wiedzą co ich czeka... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Tak bardzo cię kocham... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 TVP Wiocha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się