Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Hai hai hai! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Oh! Wprost genialnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Cukrowe szaleństwo!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 That my heart. I give you my heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 "Tym razem zaprezentuję OBIERACZKĘ DO OGÓRKÓW!!!" Dlatego, że tam pisze "It's Showtime" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Popatrz jakie zęby ma mój pies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Patrzcie jestem Jedi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 A ja się uśmiechne. Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Ja jestem niewinna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Sage Mode Sombra! Oczy węża, zielone białko, cud Teraz zauważyłem, że jak Sombra się lekko przerobi (np. zmieni kolor większości elementów) to wyjdzie Sage Mode Smoka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 No patrz jaki piękny uśmiech! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Lof .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Moje serce bije jak szalone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 To raczej nie było o moim avku, ale dobra... . Candy heart .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Czas zacząć show Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Dopadnę cię!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 "Kocham cię ponad wszystko nawet jak jesteś facetem osobo przed monitorem!" - Mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Lok lok at my dog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Obey to the awsome me! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Hej, kocham cię, ale nie mów kolegom na dzielni bo będzie siara :/ Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 "Wybacz, znowu zepsułam połowę kraju, aż tak źle chyba nie jest?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 "Mów piesku, mów!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Duchów tu nie chcemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 That purple eyes.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 "I'm king Obey and I know it!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się