Secretive Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Chcę tylko wiedzieć, czy są napisy. Następnie pójdę lulać i rano sobie obejrzę... Jak ja uwielbiam spać! Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Ale spam monstrualny w tym temacie się zrobił .-. Żeby jednak go nie powielać, odcinek - jako że to 40 minut, więc trochę dużo - może się pojawić później niż przewidywaliśmy, bo w nocy czy nawet dopiero jutro, ale na szczęście Matka Natura obdarzyła nas cierpliwością i mobilnym internetem. Tymczasem na YouTube nadal brak tłumaczenia, trzymamy jednakże wszyscy kciuki za naszych dzielnych tłumaczy, którzy odwalają brudną robotę za nas wszystkich, cieszących się kucykami bronych. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 5 minut do północy i robi się tu coraz większy offtop 4 minuty jak ten czas szybko leci. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Ale spam monstrualny w tym temacie się zrobił .-. Żeby jednak go nie powielać, odcinek - jako że to 40 minut, więc trochę dużo - może się pojawić później niż przewidywaliśmy, bo w nocy czy nawet dopiero jutro, ale na szczęście Matka Natura obdarzyła nas cierpliwością i mobilnym internetem. Tymczasem na YouTube nadal brak tłumaczenia, trzymamy jednakże wszyscy kciuki za naszych dzielnych tłumaczy, którzy odwalają brudną robotę za nas wszystkich, cieszących się kucykami bronych. I tutaj się z kolegą zgodzę. Tłumaczenie nie powstanie ot-tak, że "o mam pomysł tłumaczenia, zrobię to teraz". To są godziny ustalania długości, tematu zdań itp., do tego dochodzi jeszcze konsultacja z innymi tłumaczami, czy coś jest nie tak. Filmiku spodziewajcie się do wieczora 24.11. Link do komentarza
Litwinek Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Do wieczora hah raczej do południa wtedy napewno będzie. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 No dobra, mam cierpliwość i wytrzymam i zdąrze obejrzeć. Czuję się jak kiedyś na lotnisku jak samolot się spóźnił i wylecieliśmy po północy. Ignorujcie to bo mi się telefon psuje→ ł Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Juz niedziela a tlumaczen nie widze ;C EDIT: Poczekam do pierwszej, jak do tej pory sie nie pojawi, to poczekam do drugiej Jak nie do drugiej, to do trzeciej. Jak nie o trzeciej, to ogladam po angielsku Edytowano Listopad 23, 2013 przez Gość Link do komentarza
Litwinek Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Hehe na RadioYay też czekam na tłumaczenie przynajmniej jest co polsuchac i co popisać z innymi Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) A no już niedziela. Jak dla mnie to normalne że nie śpię jest 8 po no 9 to tak wcześnie. Edytowano Listopad 23, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza
Litwinek Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Hehe ja czasem na dobrą muzyke moge czekać do 4, pozniej zasypiam nad tabletem. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Ja tam zwykle odkładam telefon po pierwszej. A cierpliwość mam więc czekam. I czekam. I czekam, a tu... Link do komentarza
Litwinek Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Trzeba być wytrwałym Link do komentarza
Fish Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Niezupełnie do zamknięcia, Kruczku. Co wy na to, aby na którymś ze streamów ( na przykład na BRONYSTATE) zebrać wszystkich w jednym pokoju np. Twilight Sparkle? W ten sposób wspólnie obejrzelibyśmy sezon, pogadalibyśmy, wymienili się opiniami... To by było ciekawe doświadczenie, nieprawdaż? Ja jestem w pełni za. Już zawiadomiłem o tym w nowym temacie. Pełna mobilizacja i przejmujemy w następną sobotę jakiś room. To będzie demonstracja siły polskiego fandomu Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Czekanie na tlumaczenie jest jak... czekanie na nowy sezon kreskowki A tak serio jest jak czekanie na pierwsza gwiazdke w wigile. Link do komentarza
Litwinek Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Raczej jak czekanie na koniec roku szkolnego Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 No juz pierwsza, a tlumaczenia nie widac Link do komentarza
Insomnia Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Przypominam. Ci tam na yt to też ludzie i też potrzebują snu, więc przestańcie czyhać na te tłumaczenie bo i tak przez następne 5/6 godzin go nadal nie będzie. Czy wy naprawdę myślicie, że taki gość nie ma nic lepszego do roboty niż robić specjalnie dla was napisów do odcinka? Dajcie se siana i przenieście się najlepiej na SB. (Jaka ja jestem okrutna) Edytowano Listopad 24, 2013 przez Insomnia Link do komentarza
Aretra Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Popieram Insomnie.. Nie należałam do osób czekających(właściwie, czekałam, ale nie tak nerwowo), ponieważ zaraz i tak poszłam spać. Mwerec wrzucił odcinek ok. 4:30(a to wiem z historii filmu). http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3011804007&feature=iv&src_vid=dfiFzzzOV3s&v=Eivc2IUdjw8 Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Aretra to kolejny odcinek z napisami bez napisów. Właśnie taki obejrzałam. Offtop: jutro albo we wtorek ma padać śnieg. Fajnie nie? Link do komentarza
Aretra Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Aretra to kolejny odcinek z napisami bez napisów. Właśnie taki obejrzałam. Offtop: jutro albo we wtorek ma padać śnieg. Fajnie nie? Jak to bez napisów? Wystarczy je sobie.. ekhm.. włączyć? Dużo osób spotkało się z tym błędem, ale błagam.. mwerec i niektórzy tłumaczą to już setny raz.. Ja też na początku nie miałam napisów, tak jak większość. Ale wystarczyło je sobie włączyć.. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Jestem na telefonie. Jak się włącza napisy?(w tej chyba mobilnej wersji) Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Jestem na telefonie. Jak się włącza napisy?(w tej chyba mobilnej wersji) Mam ten sam problem... Chociaż nie, napisy da się włączyć, ale tylko przez aplikację - klikasz te ustawienia w prawym, górnym rogu i zaznaczasz CC. Nie dziękuj. Link do komentarza
pepeh Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 ledwo co sezon wyszedł a Wy już tłumaczenie chcecie? Trudno poczekać parę dni? Link do komentarza
Artem Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 A jeżeli ktoś chce pobrać z napisami z youtuba to polecam www.keepvid.com - pobieracie osobno filmik a osobno "Subs.. SRT" potem to jakiś program odtworzy razem z napisami. Link do komentarza
BitWolfPL Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Spoko że już jest tłumaczenie trzeba obejrzeć! Link do komentarza
Recommended Posts