Hidoi Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Nie mieszkam w Chinach ._. Zjedz pizzę z salami, wiem, ze nienawidzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Niby skąd to wiesz? Niestety nie mam jej przy sobie. Zrób mi sygnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Robię tylko dla przyjaciół albo trade ._. Zagraj w Fighting is Magic w WC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Nie mogę, niestety nie mam czasu. Zjedz Snickersa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Nie bo wole marsa! Idź do pośredniaka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem! Postaw mi ołtarzyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Niestety nie mam miejsca... Weź mi narysuj Mane-iaca ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Nie wiem kto to jest.... Przytul mnie ;-; I mój tasak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 NIe przytulam się do byle taksaków Znajdź mi różnice między płatkami śniegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 A co ja Snowdrop? Odinstaluj FB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Nie instalowałem bo internety bym musiał zainstalować. Weź reklamówkę i wyskocz przez okno, a owej torebki użyj jako spadochronu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Nie moge, w moim domu nie ma ani okien, ani drzwi Zostań moim wasalem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Ja nawet nie wiem co to. Daj huga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) Jączki mnie bolą. Zjedz swój monitor! Edytowano Grudzień 11, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Jadłem już kolację Skocz po piwko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Nie sprzedadzą mi Zabierz mnie na Islandię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Ciebie? Nigdzie Zabierz się daleko, daleko od Polski, naucz się być murzynem i umrzyj na wyspie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Niestety, jestem bardzo zajęta udawaniem, że śpię. Idź za mnie jutro do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Niestety, musze iść do swojej Zjedz tą Lune: xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Nie może ma wściekliznę. Rzygnij tęczą.:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Nie jestem Rysiem xD Rzygnij Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Taaa.... chciałbym ale... no wiesz.... ten tego.... muszę iść do sklepu po kanapke.... i mam też parę rzeczy do zrobienia...... no sory nie mogę Kup mi kanapkę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Przykro mi, uczulenie. Policz: 2+2=? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Ale ja jestem humanistą ;_; Zawieś mi flagę na ścianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Jedyna flaga jaką aktualnie posiadam to flaga Związku Sowieckiego. Nie wiem, czy byłabyś zainteresowana, dlatego na wszelki wypadek ci jej nie dam. Poza tym mam do niej sentyment. Proszę cię, gościu pode mną, uszyj mi szalik na drutach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts