Arpegius Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Bardzo przejmujący i piękny utwór. Wokal może przeciętny ale wydaje się być dobrze wkomponowany, polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja polecam tą piosenke http://www.youtube.com/watch?v=v0PNBh0jE44 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Naprawdę warte uwagi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ostatnio moja playlista się trochę powiększyła, więc chociaż jeden utwór wrzucę. Duetu z Elie Monty nie trzeba chyba reklamować :> I jeszcze piosenka, którą pokochałem szczególnie za słowa związane z tym, co najbardziej lubię w uniwersum Biur Adaptacyjnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 HI. Mógłby mi ktoś podesłać fajne piosenki typu rock lub metal związane z wonderbolt's i Rainbowdash w szczególności (lecz mogą być tez związane z innymi postaciami mlp). Wiem, że pewnie bym znalazł coś w tym temacie, ale nie mam zbytnio czasu na przesłuchanie wszystkiego. (jestem już fanem Princewhateverer'a) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dwa utwory,które ostatnio często sobie powtarzam^^ http://www.youtube.com/watch?v=gDifTjDJVec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 tą piosenkę na pewno ktoś z Was słyszał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 A teraz coś naprawdę specjalnego. Piosenka stosunkowo nienowa, jednak wcześniej jej tu widziałem, ani nigdzie indziej. Jak ją usłyszałem, po prostu opadła mi szczena, nie wspominając już o doświadczanym kompulsywnym eargaźmie. W takich chwilach naprawdę żałuję, że większość muzyki fandomowej to elektronika, ewentualnie rock. Proud To Be a Brony w wykonaniu Black Gryph0na trafia do bezwzględnej czołówki utworów fandomu, jakie usłyszałem, a ten chłopak w mundurze marynarki został jednym z obiektów mojego osobistego podziwu (i zazdrości też - nie jestem idealny :I). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DTyvzAb3Z24&list=PLfcecXrdZQuiUsuTNrN2XhB5bfqkAH9q_&index=21 To jest awasome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 od paru dni jest nowy remix twitcha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Naprawdę świetny kawałek mało znanego twórcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Może i proste, ale tak wpada w ucho, że ciężko się tego z głowy pozbyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 PONKY! Już chyba raz tu wstawiałem jedno z jego dzieł, bodajże cover "Gypsy Bard". Przypadek i lektura genialnego "Background Pony", którego autor przyjaźni się z Ponky'm zaprowadziła mnie na jego kanał. Zbieram szczękę z podłogi, a wam wstawiam do posłuchania niesamowią piosenkę "Space is a Waste", związaną ze wspomnianym wcześniej opowidaniem. Urzekły mnie tu emocje i ta pasja w grze, którą można osiągnąć tylko grając na żywo. Jak miło posłuchać "naturalnego" instrumentu. Więcej takich wykonawców potrzeba w fandomie! A ta jasna, lekko ostra barwa głosu Ponky'ego... Zachęcam do subskrypcji jego kanału, bo warto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Potrzebuję pomocy przy znalezieniu takiej piosenki...kiedyś ją słuchałem (i oglądałem bo była z ,jeśli da się to tak nazwać teledyskiem). W teledysku jest Rainbow dash która w pewnym momencie traci kolory ale potem powracają a wraz z nimi również cała equestria zmienia się w kolorową kraine. W tle jest pianino.Praktycznie nic więcej. Czy ktoś zna to i zna tytuł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts