J#42 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jesteś zbyt skromna! Masz własny styl ładne prace a cały czas mówisz że to nic i musisz więcej ćwiczyć. W jakim to świetle mnie stawia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jesteś zbyt skromna! Masz własny styl ładne prace a cały czas mówisz że to nic i musisz więcej ćwiczyć. W jakim to świetle mnie stawia? Nie jestem skromna. Po prostu mówię prawdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Zabawa z Sai'em Coś mi nie pasuje, ale nwm co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nowy rysek mojej nowej OC'ki ( połączenie RD i AJ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Jaka cisza xD. Luna wg. mnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Śliczny rysunek. Piękna grzywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Śliczny rysunek. Piękna grzywa. Dzięki. Próbuję wypracować nowy styl i chyba coś mi nie idzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Clover dla Anathieli w podziękowaniu za requesty. Trochę się namęczyłam, ale jest 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Dzięki jest super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Jakie śliczne nowe obrazy *o* Naucz mnie tak.... Plis.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Dzięki jest super. Cieszę się, że się podoba Jakie śliczne nowe obrazy *o* Naucz mnie tak.... Plis.. Nie mam specjalnego doświadczenia, ale jak chcesz to ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Kiedy pierwsza lekcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Kiedy pierwsza lekcja? Hmm... No nie wiem. A kiedy masz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Hmm... No nie wiem. A kiedy masz czas? W najbliższym czasie, nie... Bo w środę sprawdzian, kolejny zaś w piątek. W sobotę może będę wolna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 W najbliższym czasie, nie... Bo w środę sprawdzian, kolejny zaś w piątek. W sobotę może będę wolna Ja mam sprawdzian : w poniedziałek, środę, czwartek i piątek... Wiem co czujesz. Ja chyba też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Rysunek dla mojej przyjaciółki ( http://thelivingnote.deviantart.com/ ), której niestety nie ma na forum. A oto jej OC Painted Rhytm: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Zapomniałam wstawić xD Rarcia: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Próbuje znaleźć własny styl i coś mi nie idzie... Zresztą sami zobaczcie... Moja nowa OC'ka Drawing Bamboo: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Ładne kolory ma ta OCka. Ale imho: -szyja jakaś taka wklęsła jest -nogi są za krótkie -zad jest za duży -dziwne ucho i dziwne skrzydło I tak lepiej niż ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Ładne kolory ma ta OCka. Ale imho: -szyja jakaś taka wklęsła jest -nogi są za krótkie -zad jest za duży -dziwne ucho i dziwne skrzydło I tak lepiej niż ja... Ucha i skrzydła tak rysujem :<. Ogólnie tak rysujem ( zawsze ). Po za tym próbuję znaleźć nowy styl. Ale dzięki za rady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Kuc na twoim starym avku i kuc na okładce do mojego fanfika były narysowane inaczej. A jeszcze co do rysunku- udo zaczyna się za blisko przodu i jest za grube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Kuc na twoim starym avku i kuc na okładce do mojego fanfika były narysowane inaczej. A jeszcze co do rysunku- udo zaczyna się za blisko przodu i jest za grube. Bo cały czas coś zmieniam . Nie zauważyłam tego wcześniej ;o Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 29, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2014 Pierwsza praca chibi <: Request dla Nishiego : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Najnowsza Luna :3 P.S. Zastanawiam się czy tutoriala o kolorowaniu grzywy nie zrobić. Edytowano Styczeń 30, 2014 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Mój pierwszy commission: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się