Swahili Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Na razie nie mam zbyt wiele, jedynie request dla Sajbacka, który swoją drogą był już widoczny na jego avatarze, dwie próby krajobrazu i kolejna ponyfikacja. Wait, to dość dużo. 1. Wektor dla Sajbacka. 2. Dwa tła, morze i góry. 3. Harold Saxon, czyli następna ponyfikacja.http://fav.me/d7ezzkj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Te tła mi się podobają. ^^ Mi również się wydaje że szyje są za grube. Masz talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Mi się wszystko podoba. Wektory są niesamowite. Nie wiem co wy macie do tych grubych szyj, nie są grube, są w sam raz. Gdyby były cieniutkie mielibyście wątki, że wielka głowa i małe ciałko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Mi się wszystko podoba. Wektory są niesamowite. Nie wiem co wy macie do tych grubych szyj, nie są grube, są w sam raz. Gdyby były cieniutkie mielibyście wątki, że wielka głowa i małe ciałko. Święta prawda. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) Pff, nie wchodzę tu od wieków i nagle się odezwali w temacie. Dzięki wam. Dam kolejne rysunki, bo trochę się ich uzbierało. Nie chce mi się ich wszystkich tytułować, jak chcecie wiedzieć kto jest kto, to odwiedźcie moje dA (jaka chamska reklama ). Edytowano Maj 31, 2014 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Wektort jak zwykle są świetne. ^^ Dinozaur też świetny. A swoją drogą to jakiego narysowałeś? Velociraptor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Jakie świetne!!! Zakochałam się w tych kotkach głaskałabym ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Parę nowych rysunków, tym razem mniej ponyfikacji. 1. 12 Doktor. 2. 5 Doktor. A teraz pora na lwy, starałam się przećwiczyć pyski i cieniowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Dziękuję za wszystkie komentarze... Wait, nie ma żadnych. No nic, dam na razie tylko smoka z mojego avatara. Mianowicie moją nową postać, Sheroka. Nie mylić proszę ze Szczerbatkiem, różnią się przecież wieloma szczegółami. Tak, wiem. Lewe skrzydło do poprawy, choć wydaje mi się, że nie jest aż tak źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Czemu nikt nigdy nie narysował Aar? Why? Dobra, koniec marudzenia. Masz ogromny talent! Proporcje kucyków są jak najbardziej kanoniczne, ale zachowujesz przy tym własny styl. Lwy - brak mi słów. Styl prosty, a jednak wygląda bardzo efektownie. Nocna Furia - który raz rysowałaś smoka? Jeśli powiesz że pierwszy. Nie uwierzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Który raz? Nocną Furię pierwszy raz, chyba że brać pod uwagę poprzednie bazgroły, które w niczym nie przypominały tych smoków. A ogólnie to któryś raz z kolei, często ćwiczę skrzydła i głowy. I dzięki za komentarz. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Bazgroły to jednak coś. Ale i tak nie uwierzę Ja za grosza nie umiem rysować smoków. Żadnych. Dla mnie artyści którzy rysują smoki to lud uzdolniony magicznie. Teoretycznie, jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to ogon, który wydaję mi się za gruby, ale nie przejmuj się mną. Jestem perfekcjonalistą. No i, nie musisz dziękować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Awesome!! Ja bym tego bazgrołami nie nazwała. Zgadzam się z Timber że artyści rysujący smoki mają wielki talen. Co odnosi się również do ciebie Swahili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Strasznie podoba mi się wykonanie Twoich rysunków, jest świetne! Nocna furia jest taka słodziutka i piękna. Fajne cieniowanie, naprawdę super Ci to wyszło. Przeurocza mordka i śliczne oczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Myślę, że łatwo skojarzyć, kto to taki. Nie umiem rysować ludzi, więc macie... em... Czkawkę jako lwa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Nie mam słów. Oby tak dalej. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Znowu Sherok, tym razem cieniowanie wyszło mi gorzej, ale myślę, że skrzydła i ogon są lepsze niż poprzednio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Świetnie rysujesz smoki. Anatomia i cienie spoko, kolory świetne. Wygląda jak robione za pomocą kredek, świetny efekt. Co do poprzednich lew czkawka po prostu mnie rozwalił . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Portety: pyszczki wydają mi się trochę zbyt długie i wąskie, ale to wygląda na kwestię stylu a nie błędu anatomii, więc tylko tak sobie marudzę. Poza tym wydaje mi się, że "tylne" oko często jest kiepskie - powinno być trochę inaczej umiejscowione, czasem nawet schowane trochę za pyszczkiem. Generalnie rzecz biorąc bardzo ładne rysunki, poza tym jednym drobiazgiem nie ma się do czego przyczepić. Czkawkolew - nie ma co się rozpisywać, świetna praca. Nocna furia - oczka wydają się trochę zderpione, ale może się nie znam. Poza tym znów super. Alfy - genialne! Może gdybym się przyjrzała znalazłabym coś, do czego mogłabym się przyczepić, ale nawet nie chcę tego robić - bardzo mi się te prace podobają! c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Dzięki, miło że ktoś tu zagląda. Na razie mam tylko point commissiona dla pewnej osoby z dA. Znów Nocna Furia. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Cloud Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Pięknie rysujesz . Masz dobry program gdzie pobrałeś gimpa? Bo ja szukam i szukam. Zazdroszczę Ci! A możesz narysować mą oc'kę? Jak będziesz miała czas daj znać i dam obraz oc'ki. Masz talent, Ja niestety nie posiadam talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Po pierwsze, nie "pobrałeś" tylko "pobrałaś". Po drugie, używam Photoshope CS5.1. Po trzecie, nie przyjmuję na razie requestów. A po czwarte, masz talent, tylko musisz go rozwijać. Trzy nowe rysunki, znowu Nocne Furie. 1. Moja postać, Sherok. 2. Point commission dla Noname212 z jej OC, Hikari. 3. Point commission dla SnowingInAdelaide - Nightclaw. Oświadczam, że przyjmuję point commissiony na Nocne Furie i inne smoki. Cennik na moim dA. http://goldennove.deviantart.com Gdyby ktoś chciał coś zamówić, najlepiej niech skontaktuje się przez deviantArt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Cloud Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Po pierwsze, nie "pobrałeś" tylko "pobrałaś". Po drugie, używam Photoshope CS5.1. Po trzecie, nie przyjmuję na razie requestów. A po czwarte, masz talent, tylko musisz go rozwijać. Trzy nowe rysunki, znowu Nocne Furie. 1. Moja postać, Sherok. 2. Point commission dla Noname212 z jej OC, Hikari. 3. Point commission dla SnowingInAdelaide - Nightclaw. Oświadczam, że przyjmuję point commissiony na Nocne Furie i inne smoki. Cennik na moim dA. http://goldennove.deviantart.com Gdyby ktoś chciał coś zamówić, najlepiej niech skontaktuje się przez deviantArt. Znowu ślicznie. Nie mam czego się przyczepiać :3! KSZH i sorry za te pobrałeś. Mi się myli :c. Czyli photoshop ok. Phota to może ściągnę za kasę. 3-maj się! Znowu ślicznie. Nie mam czego się przyczepiać :3! KSZH i sorry za te pobrałeś. Mi się myli :c. Czyli photoshop ok. Phota to może ściągnę za kasę. 3-maj się! Ja i talent? Talent co ja mam bazgrołkarze. Marnuje tylko papier. Zresztą zaczynam wątpić w ''mój talent''. Dam sobie z tym spokój.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts