Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Jak wiecie nasze uczą się jeszcze w szkole, Więc ta zabawa polega na napisaniu ksywki szkolnej do podanego użytkownika forum. najlepsza ksywa wygrywa i tak dalej. Ksywki nie mogą być obraźliwe dla danej osoby. Mam nadzieję, że wszystko łapiecie? na pierwszą próbę wymyślcie ksywkę dla... Sosny! Posiadający ksywę : Sosna - Igiełka Insomina - Sun Hidoi - Wściekłe zoo Cuddly Doggy - Pieseł KreeoLe - Słodziak Scoda Octavia - Samochodzik Arjen - Syrenka WilczaNati - Lissi Lisica Chan - Lisia Lyka - Ki Zandi - Andi Phinbella Fllyn - Phin Ihnes - (Nie zasłużył.. :< )DiscorsBass - corBa Bellamina - Bella Uszatka - Uszka Sir hugoholic - Hugo Verthini - Veterynarz Sajback Aliquam Gray - Sajbi Hrabia Kruczek Van Dort - Kruczuś Szeregowa Rainboww Dash- szeregówka Dash Imesh - Imoś Wiecznie uśmiechnięta - Heheszka Frodo -Niziołek Hedzieł - Hedziuś Oksymoron Greyjoy - Wielka i Wszechpotężna Katja Airlick - Arłuk Pauka Burning Question - Płonące Pytanie Eternal - ? Edytowano Październik 12, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Drzewko iglaste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Sosękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja bym mu dała coś w stylu ,,Iglak" Poczekam jeszcze kilka godzin na inne posty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Igiełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dobra mamy najlepszą odpowiedź od WilczaNati! od dziś Sosen ma własną ksywę. Następny poszukiwacz ksywki to : Insomina Jaką ona dostanie ksywę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Hmm... Słoneczko... Nic więcej mi do głowy nie przychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dziwne, też przyszło mi do głowy Słoneczko, ale... Sun? A mi przydzielicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dziwne, też przyszło mi do głowy Słoneczko, ale... Sun? A mi przydzielicie? Nie zapędzaj się tak kowbojko! Nieźle kombinujesz, ale masz jeszcze dużo czasu. Zobaczysz w końcu trafisz na tę listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Saperka Insomina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja chcę mieć! Mine! Oh, mieliśmy wymyśleć, a nie mówić kto chcę mieć. Ale poproszę... Sun. Zdecydowanie Sun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja bym proponowała... Sun, jak inni - najlepiej pasuje. Ewentualnie Sunny, Soony, czy coś... Też chcę ksywę! ;_; (chociaż pewnie dadzą mi Rafał/Słodziak xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 A więc Pani dnia oberwała dostała piękną ksywką Sun tylko dlatego, że miało 3 głosy. W sumie nie jest taka zła Dobrze więc, może następnym poszukującym ksywki jest : Hidoi Co mu wymyślicie? Ps. proszę nie prosić o ksywki bo każdy by chciał i stawiacie mnie w niekomfortowej sytuacji.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Sombra. Jest taka, mroczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Sombra, owszem, to dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Wściekłe zło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Czyli Sombra czy ta wściekła złość? Wściekłe zło? Wiesz, że przeczytałam ,,Wściekłe zoo" ? "rainderp" Poczekać na inne odpowiedzi? Czy dać wynik? Bo lecicie w tym jak burza.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Wściekłe zoo tez może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 W takim razie wygrywa ksywka wściekłe zoo! Kogo my tu teraz mamy?...hmm.. o! Na następną ksywkę super ziomka i tak dalej, zasłużyła Cuddly Doggy! Co dla niej wymyślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Armata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Piesio...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Saperka Ksywa bardzo mi się podoba, dziękuje Hmm, dla Cuddly dałabym... Katana! Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Wszystkie 3 są fajne, ale nie wiem którą wybrać pomiędzy Kataną, a Piesiem? niech kolejny post wybierze Katanę, albo piesia.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Pieseł ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Lol, nawet nie zauważyłam, że miałam ksywkę ._. Wściekłe zoo wat? Wolę Sombrę. Pinkamenę trudno wyciągnąć z Pinkie Pie - tak, jak ja. PESEL xD Edytowano Grudzień 7, 2013 przez Hidoi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts