Mrs.Octavia Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Lisia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 (edytowany) Liska. Ps. Dzięki. Lissi jest fajne. Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Chytra @_@ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Piękna Liss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 Ponieważ z wyborem ksywki dla naszego liska, spytałam ją samą jaką wybiera. Wybrała.. Lisia Kolejnym klientem będzie Dolar. Mam nadzieję, żeście pełni pomysłów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Pieniążek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Buck (inne określenie dolara jako waluty XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Dolarek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Wybaczcie kucyki.. Dolar nie chce żadnej ksywki...więc zamiast niego wybierzcie ksywkę dla nowego opiekuna Pinkameny.. Lyki! Edytowano Luty 3, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Hmmmm...Wilku, to cię się nie spodoba xD Wnyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Ki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Liczi bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2014 Autor Share Napisano Luty 4, 2014 Lyka zdecydowała się na ksywkę ,,Ki" Gratulacje Ki, otrzymałaś ksywkę ^^ Tym razem wybierzmy kogoś z znaczkowej ligi, niech to będzie nasz Babs Seed Komfiturka Zandi Co mu wymyślimy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Twardziel no bo jestem twardy jak skała i jak się napnę to jest ze mnie be... znaczy się zazdrość i trwoga wśród moich znajomych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 KoZa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Andi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Andi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Dwie takie same ksywki? Tym lepiej dla nas! Teraz wiemy, że Zandi na zawsze pozostanie w postaci Andi'ego Kolejnym użytkownikiem jest nasza Apple Bloom Phinbella Fllyn Co dla niej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Phin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Widzę , że główki was bolą i wam się nie chce. Więc Phinbella naturalnie otrzymuje ksywkę Phin! Brawo! Było ich tyle, że nie umiałam wybrać, więc wzięłam najlepszą. Ok, a teraz bez żartów ^^ pewnie Ihnes też by chciał ksywkę Co dla niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 Nie lubicie Ihnesa? A może jeszcze nie zasłużył na ksywkę ? Trudno.. Ale dla DiscorsBass'a na pewno coś macie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 DisBas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 corBa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Scorbass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 (edytowany) Scorbass A dla mnie znajdziesz ksywkę? Edytowano Marzec 1, 2014 przez fFankaRainbowDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts