Sowenia Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 (edytowany) Ej dziękuję wam x3 <333 :3 teraz idę go zamiziać na śmierć. to teraz ... taki kotek munchkin ! :3 Edytowano Październik 30, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Ja go chcę ;w; Daję go Diablikowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Taki Kotek by mi się przydał,ale chyba nie można na siebie głosować, więc wybieram Uszatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofi Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Jak wszyscy, to i ja Uszatka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Uszatka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Uszatka x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Nie będę inna - Uszatka ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Uszatka wygrywa nowego pupilka :3 Następny to zwykły miły dachowiec ^^ Kto by ich nie dokarmiał w garażu i nie miział kiedy znajdzie na ulicy? no własnie nikt x3 więc znajdźcie jemu/jej kogoś do tulenia i dokarmiania ^_^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 PervKapitan :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Black Fox o3o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Niech PervKapitan ma też kotka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Dobrze więc! PervKapitan wprawdzie odeszła z forum, ale podeślemy jej kotka pocztą. ^^ Zdaje się, że zapomnieliście o jednym dzikim kotku, który od jakiegoś czasu jest też udomawiany: SERVAL! Kto go dostanie? To energiczny, średnich rozmiarów kot afrykański. Jak skomentował go mój kumpel: "God cannot into photoshop". Edytowano Luty 7, 2015 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Madeleine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Koteły czekają! Nie zostawiajcie ich bez właściciela! Edytowano Luty 13, 2015 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 Madeleine ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Madeleine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Jak wszyscy to wszyscy, głosuję na Madeleine! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) <patrzy na avatar Madelaine> No ok, pasi. ;D Teraz przypasujemy komuś kotka zupełnie innego: jest w pełni udomowiony. Równie przyjazny i tulaśny, co dziki i przyzwyczajony do życia w ciężkich warunkach. Jest to jedna z większych ras i potrafi przerosnąć większość kotów nie tracąc przy tym na zwinności i gracji. Występuje w kilku różnych odmianach kolorystycznych, choć srebrny jest chyba najbardziej popularny. KOT SYBERYJSKI Edytowano Luty 23, 2015 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Niechaj będzie BRONIESiPEGASIS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Zdaje się pasować, ale może ktoś odda inny głos? Albo podtrzyma głosy na BiPa? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 To niech będzie Seluna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Ja cem tego kota! Ale dobra, to głosuję na... Shine Star. Ojej jak miło, dziękuję ^^ To ja głosuje na Selunę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts