Churchille Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Plague Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Pumo! Twój pan cię wzywa. czyli... Plague Pony! - Niezła robota Cassidy! Puma w końcu ma dom. - Ta...Sporo się naczekałyśmy, ale warto było. - Tak. Szkoda tylko, że nici z fotela..Łóżka..I... Czy ona zjadła moje przygodowe ciacha!? -Odzyskamy je, na pewno. Musimy się zająć kolejnym wielkoludem. - I on też będzie u nas mieszkał, aż nie znajdzie domu? - Niestety.. - To niech nie zbliża się do ciastek... - Obiecuje. Czy mogła byś, dać proszę zdjęcia lwa? - On na pewno zje mi ciasteczka, ale skoro słoneczny król szuka domu to nie mam nic przeciwko by go u siebie gościć. - Eghem.. - A ... Zdjęcia! Już już, nie sądzisz, że długo ten nasz dialog? - - Tak.. Zdjęcia. - Dziękuję bardzo... A teraz tylko czekać aż ktoś go przygarnie, a kto to będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 (edytowany) Tarreth Edytowano Styczeń 15, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Jestem za Tarrethem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 16, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2014 Brawo lwie! Dostałeś Tarretha, opiekuj się nim, Tarreth zaopiekuje się tobą Następny dzikus to Chaus... Kojarzy się z Chaos.. ... Ale to wasza decyzja kto przygarnie tego czterołapka... Łapcie zdjęcie, najlepszy profil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Umm. A co ten kotek powie na to aby być kotkiem Zegarmistrza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 No w sumie, może być Zegarmistrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Zegarmistrz Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 A, więc moje drogie kucyki, to właśnie Zegarmistrz jest kolejnym opiekunek pazurków :3 Kolejny kotek to... ♥.♥ Karakal.. Patrzcie, gdy jego uszy będą bliżej, wyjdzie motylek. Podobne coś do rysia... Nie. To jest motylek . Kto weźmie motylka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 D'aaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww... Co mi tam była, ale można po raz drugi, da? Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Ryś Raindrops Wybacz Lisku, Raindrops ma już swojego podopiecznego, a nikt nie chce by oba gatunki wyginęły na miejscu przez kłótnię między jednym, a drugim, prawda? Proponuję wybrać kogoś kto nie dostał jeszcze pazurami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Ja chcem ! Mogem :>? Edit To niech będzie Cassidy Edytowano Styczeń 24, 2014 przez AskMint Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Wybaczcie na chwilkę! Jedyne co zauważyłam na razie to niepotrzebne posty tworzące spam, proszę edytujcie je lub usuńcie i napiszcie na kogo głosujecie. Przypominam! Nie można głosować na siebie. Pilnujcie się tego i kontynuujcie zabawę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Skoro Raindrops ma kotka, więc głosuję na Turonia. Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Cassidy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 A co mi tam Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 No więc Turoń, dziękuję za ostateczną decyzję proszę państwa. Kolejny kotek to.. o tygrysa nie było :3 No to tygrys Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Serio? Tak trudno znaleźć opiekuna dla tygryska? :< Skoro tak to zostawimy go na koniec, zajmijmy się teraz Pumą Czarną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Arjen. Takie ciemne. Ej, to może mi daj tygryska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Arjen, because I can. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Arjen. :3 Biedny tygrysek. ;_____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts