Nogalik Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Świetne arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 No ba! A ta wełniastogrzywa wygląda dziwnie... jak Egipcjanka ze starożytnych malowideł... Dość dziwne... Look! It seems somepony's got a special invitation from Pinkie! I doubt, he will refuse it, definitely not in this life ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jakby ktoś miał wątpliwości to jest narysowane na kratce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Bardzo fajny rysunek, taki chętnie by się kupiło na jakiejś aukcji a teraz uwaga, większa paczka będzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 (edytowany) Dobra, jeszcze coś wrzucę nim zapomnę o tych artach, mam nadzieję, że nikt za złe mi nie będzie miał podwójnego posta, zresztą... nie pierwszego już w tym dziale x] cóż, zacznijmy od Pinkie wraz z Gummym...<-- to jest ge-nial-ne! ...i zakończmy Pinkie z kwiatem... wanilii? A może to lilia? Hmm... w sumie jedno i drugie podobnie się pisze, więc to nie może być jakaś znacząca różnica, co nie? Mmm... wanilia... ^^ Edytowano Styczeń 24, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 To idealne na pulpit.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Tego gifa ustawiłem jako tło pulpitu i było... ciekawie a poza tym fajne tapety... A teraz wrzucę... humanizację! Prześliczną, epicką, jesienną humanizację Pinkie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) DiscorsBass, hihi ,szkoda że tak słabej rozdzielczości... Jeżeli było to.... fani Pinkie Pie na pewno wybaczą.... Edytowano Sierpień 19, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jak chcesz zobaczyć tamten art w pełnej okazałości, to sobie powiększ go w tym linku, serdecznie polecam ;] Hmm... ten art z mini spódniczką jest chyba najfajniejszy, a teraz coś ode mnie, zacznijmy od witrażu... Hmm... niby mleko, a takie różowe jednak x) albo to gra świateł, albo, co bardziej prawdopodobne, Pinkie je tak sobą zafarbowała, hmm... ciekawe, jakby smakowało, założę się, że nabrało truskawkowego posmaku, heh, w sumie to napiłbym się truskawkowego mleka... i oczywiście czekoladowego również w międzyczasie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Nic nowego? Żadnych nowych artów? Umm... no, szkoda... Niech mi ktoś jeszcze raz powie, że Pinkie Pie nie jest słodka! Po takim zabiegu każdy byłby, musiałby być! >,< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 http://th08.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/354/a/4/pinkie_pie_by_up1ter-d4jqbos.png http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2012/046/c/2/pinkie_pie_by_up1ter-d4ptz8l.png Te obrazki już się pojawiły w tej galerii ^^ ~Discors I tu najlepsze (o ile wiecie kto to jest): Once-ler x Pinkie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Akurat mam pod ręką dwa arty, więc może je wrzucę, aby nie było zastoju w temacie...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Świąteczny czas, świąteczna Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Pinkie Pie, skarpetki, prezenty, choinka, mleko, ciasteczka i jeszcze ten zimowy pejzaż za oknem przy zachodzie słońca, którego promienie nadają obrazowi taką ładną poświatę... rany, jakie to piękne... och, rozmarzyłem się x] Cóż... to od siebie wrzucę może na początek gigantyczną antropomorfizację ;] Pinkie chyba jeszcze nigdy nie była tak urocza przy swoim dziale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jakby ktoś chciał, to tapeta z poprzedniej strony jest w większej wersji: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Mam nadzieję, że swego czasu Pinkie wytnie ten swój numer z czwartą ścianą, gdy serial będę oglądał... no, a tapeta faktycznie większa, trochę więcej nawet niż 2x większa xD a teraz dam anthro... ładny skuter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 (edytowany) Znam skądś ten styl rysowania... czy to nie od tego samego artysty odpowiedzialnego za arta z tematu o książce kucharskiej? To kreskowe cieniowanie jest takie charakterystyczne... No nic, czas na Pinkie Pirate ^^[Tu miał być jeszcze jeden obrazek, ale go nie ma bo krew! ] Nie pytajcie mnie, skąd pomysł na Pinkie pirata się wziął, bo nie wiem, ot tak sobie przygalopował, ale arty całkiem fajne, więc wypadałoby się nimi podzielić, szczególnie ten ostatni z patelnią jest uroczy, ale no... "gore" Yay, naprawiłem obrazek... jakimś cudem, bo google w pierwszym wyniku zapytania "Pinkie pirate" zwracał ten obrazek i to z naszego forum zresztą xD a że już zedytowałem tego pirackiego posta, postanowiłem go uzupełnić o jeszcze to nowsze pirackie arty, oto i one: Edytowano Styczeń 25, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity2002 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 O! Jeszcze nikt nie wrzucał małej Pinkie! I serduszka... I podusi serduszka... I tego zacnego arta: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity2002 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Pozwoliłem sobie wyjąć obrazki z linków ~Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To ja dam coś co znalazłem [kojarzy mi się z Cupcakes] sorki, nie umiem inaczej (jak ktoś wie, to pisać na pw) Art, nie powiem, ładny, jednak w tej galerii krwi należy unikać... ;] ~Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 (edytowany) O, sporo tu tego... szczególnie ta Pinkie w tej niebieskiej sukni jest urocza! ^^ (jak pozostałe z tamtego posta) Ech... jak zwykle idę na ilość i jakość, ale cóż poradzić... x] Jedna bardzo staranna antropomorfizacja, drugi (niestety) czarnobiały szkic inspirowany grą APB. Trzeci - czas kąpieli ^^ Czwarty, kolejna antropomorfizacja, trochę za dużo piercingu, ale okej, no i ostatnia - kucyk i nieco jesiennej depresji, wprawdzie mamy styczeń, ale pogoda... ;] Edytowano Styczeń 25, 2014 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts