bubblesymphony Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) A więc i na mnie przyszła pora. ~ Hej! Jestem Aki! Dopiero co się zalogowałam i nie bardzo się orientuję w tym wszystkim. Od pewnego czasu zaczęłam wielbić My Little Pony. Oprócz tego od trzech lat baardzo lubię Sagę Zmierzch. Moją ulubienicą z serii jest Rainbow Dash. Mam z nią wiele wspólnego. ;3; Co tu jeszcze.. jestem też fanką mangi i anime od dwóch lat. ^-^ Mam wielką nadzieję, że bardziej się poznamy! #-# Edytowano Grudzień 16, 2013 przez VampiAngel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 No to witamy w stadzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Witaj na forum, i baw sie dobrze! Zadam ci tylo jedno pytanie: 1Polecisz jakieś ciekawe Anime/Mangę z gatunku Komedia, Komedia+okruchy życia, bądż Kryminał? 2 Jak polubiłaś kucyki? 3 W jaki sposób trafiłaś do fandomu? 4 za jaka osobę się uważasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Okaeri nasai ^.^ Standardowy zestaw pytań! lubisz Fluttershy? Jakie anime(gatunek) lubisz najbardziej? Ile masz lat? Ulubione Japońskie słowo? Grasz w jakieś gry? Jakiej muzyki słuchasz? Czy lubisz Vokaloidy? Jeśli tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Velkomin~ 1.Jakie anime najbardziej lubisz? 2.Jakie kraje chciałbyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? Þakka ykkur fyrir svörin og hafa gaman :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Konbanwa <tu był jakiś rysunek z Pandora Hearts> Witam na forum i życzę dobrej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubblesymphony Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) Witam, witam! Pytań trochę jest, nie powieem. Od @Gorgon: Nie czytam ani nie oglądam tego typu rzeczy, dobiłabym się bardziej. ;D Co do kucyków. Lubiłam je od dłuższego czasu, nawet wtedy jak jeszcze była dawna seria.. te niedopracowane kuce, ale dopiero ostatnio tak się za nie wzięłam! Właśnie podobnie. Postanowiłam bardziej się tym zainteresować. Equestria Girls zaliczona. :3 Za kogo się uważam.. próbuję być pozytywnie nastawiona do świata. Czasami się udaje, a czasami nie. .3. Od @MiXer: Taak. Kojarzy mi się z pewną koleżanką z dawnej klasy. Cichutka, ale jednak coś w sobie ma! Miłoosne, ale fantasy. ~ Młoda 13. ;-; Oczywiście, że kawaii. Hihi. Tak. Najczęściej w Sherwood MMORPG albo w chat IMVU. Rocku, dupstepu najczęściej, ale tak to wszystkiego. MEGURINE LUKA. Od @SkodaOctaviaDeLya: Nie jestem dobra w krajach, podam ogólnie miejsca: Forks, PN na Alasce, Londyn.. (Equestria też, ale cii) .3. Jakoś nie zagłębiałam się nigdy w to miejsce i chyba nic nie sądzę. ~ Są spoko, ale dziwnie mi się kojarzą. .. Pewnie niemiecki, w ogóle go nie czaję. Ten kucyk z Equestria Girls.. FLASH SENTRY! Jeśli mnie polubicie to na długooo. Hihi, ty również. NA RAZIE JEST DOBRZE.. I JUŻ MNIE WYKAŃCZACIE. XD Edytowano Grudzień 16, 2013 przez VampiAngel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Witaj, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Hai Zanim coś zniszczysz (przykładowo reputację) łap regulamin. Tutaj masz dział Trixie. Hmm, co by tu jeszcze... Jak zwykle przypominam o obowiązku używania mózgu podczas pisania postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Przyznam Kruczek, że trochę zmroziłeś atmosferę :/ Ale od tego jest moderator c'nie?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Wiesz, lepiej napisac cos takiego co sie zapamieta. Ja w pierwszy dzien mialem 50%. Co do tematu to witaj~. Radze nie uzywac tak wielu emotek w jednej wypowiedzi. Nie wyglada to estetycznie i niektorym to przeszkadza ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ojj, uwiez, sobie reputacje mozesz psuc dowoli, Kruczkowi chyba chodzilo o reputacje calego forum ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ojj, uwiez, sobie reputacje mozesz psuc dowoli, Kruczkowi chyba chodzilo o reputacje calego forum ;3 Niet, forum reputacji nie ma. Ale cóż pozostaje na takim forum, jak nie nadzieja w ogarniętych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Pochwalony VampiAngel'ko :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj~ 1 lubisz żółwiki? 2Lubisz kotki? 3 Lubisz pieski? jak tak to małe/duże/średnie? 4 Lubisz ptaszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 elo elo 28540 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Miłej zabawy XD Boże twój Avatar przy twoich odpowiedziach mnie powala Znasz się na grafice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się