Arjen Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Księżniczko, zbliżają się Święta Bożego Narodzenia! Ubierzemy choinkę, rozdamy sobie prezenty, podzielimy... To może... Sylwester? W praktyce jest to chyba najdłuższa noc w roku, więc pewnie Ci się spodoba. A więc... Jest tylko jeden problem. Kogo zaprosimy, i gdzie się wbijemy...? ~ Cześć wszystkim. Mam dla was małą zabawę polegającą na zebraniu ekipy sylwestrowej dla Luny (no i mnie ). Ja lub regenci tego działu (EverTree, Nocturnal) będziemy rzucać jakiej osoby szukamy (np. dostawcy napojów) a wy musimy wybrać osobę z forum, która waszym zdaniem najlepiej się do tego nadaje. Może zaczniemy od tego, kto będzie nam... Gospodarzem użyczającym swój lokal! Kto będzie gościł Tą, której dane było widzieć wszystkie imprezy/melanże/najby/biby organizowane nocą? Przewiduje nagrody niespodzianki Link do komentarza
Linds Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Ja bym zaproponował Maega lub Angela. Kto był na Zgonie, wie dlaczego. Link do komentarza
Guardian Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Bartis ps. Arjen napisz mi adres to wsiadam w pociag i jade tam do ciebie na sylwestra Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Tssa... Bartis wydaje się być ,,odpowiednią" osobą. 2 Link do komentarza
Estelle Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Pozwolę sobie pójść za głosem reszty użytkowników. Bartis. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Hueh, jestem za Bartisem. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Bartis, a co Link do komentarza
MLO_pl Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Hmm... Jako że znam Bartisa już jakiś czas i mniej więcej wiem jak wyglądają imprezy u niego(prawie jak u Harolda i Kumara xD)... To w zaistniałem sytuacji, mogę tylko poprzeć innych i wybrać się na tą imprezę... xD Także oddaję głos na użytkownika o nicku: Rastafari Bartis :3 Link do komentarza
vikishy Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Niech będzie Bartis. Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 1# LOKAL ...Toteż gdy Bartis smacznie sobie spał śniąc o sylwestrze doskonałym, Luna zawitała do krainy jego umysłu i przekazała mu telepatycznie pomysł. Ten z rana natychmiast napisał. Pozostaje nam domyślać się czego Bartis tyle załatwi, zapewne chodziło o miejsce do spania Komu natomiast powierzylibyście funkcje DJ-a (lub po prostu osoby dobierającej repertuar muzykę?). Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Triste Cordis avatarek Dj-ki Link do komentarza
Hidoi Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Jasne, że Triste (albo Trance ._.) Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (edytowany) Xyz z Zefirem, bo się znają na Densach-trancach z tego co wiem, a poza tym co dwóch DJów to nie jeden (poza tym jeden może mieć już plany, to lepiej załatwiać dwóch ) Edytowano Grudzień 18, 2013 przez Mirmił Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 A ja jestem za Niklasem. :3 Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Nikt nie powiedział, że DJ musi być tylko jeden. A dwóch gwarantuje większą różnorodność! Tak więc Triste Cordis i Nicolas "Niklas" Dominique zostali osaczeni we śnie z misją wybrania muzyki na początek imprezy. Na co się zdecydowali? 2# Muzyka Triste Cordis: Holenderski utwór na Euro. Niezbyt mocny na początek (to raczej dobrze, bo mocniej ma być później) Wrzucam bo to jeden z moich ulubionych kawałków Fani Nirvany będą raczej niezadowoleni, ale co mi tam A to jeśli chcecie czegoś mocnego... np do sprawdzenia wytrzymałości fundamentów Nicolas Dominique: Jeśli mowa o Euro, pozwolę sobie przebić Triste trackiem z gry Euro 2000, bardzo trance'owy soundtrack. tak swoją drogą: Jeden z ulubionych kawałków: Skoro mowa o przeróbkach, piwo dla tego, kto zna oryginał: Sprawdzenie fundementów? Challenge accepted, Triste. Może troszkę elektro? 1. Lokal - Bartis 2. Muzyka - Triste Cordis & Nicolas Dominique Na tą jedną noc Luna ma prawo odpocząć, a ktoś musi zadbać o wystrój nieba i efekty specjalne! Toteż będziemy potrzebować... Naczelnego Piromana! Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 (edytowany) Chemik Edytowano Grudzień 19, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
miskof Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Chemiś! On już DOOOBRZE o to zadba. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Miskof!!! On się zna na chemicznych magicsach:x Link do komentarza
Recommended Posts