wiej007 Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Hahaha uwielbiam to, Luna się wydurnia i Tia się śmieje To jest nas dwóch Arjen A wracając do artów: Dlaczego Luna była zła za to Celestia ją wygnała na księżyc? Bo księżyc był za mały. Luna ma taco na głowie? Nie czaje, ale padłem z krzesła. Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Lunie jest chyba troszkę zimno aż chce się rzec - Luna taka jak my a tu Luna jest smutna , niech ktoś ją przytuli Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ale ona słodko na mnie patrzy :3 Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 MacTavish, ten 3 obrazek co wrzuciłeś Tak, ryp mu z pioruna! Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Rzadko spotykany widok - Luna dopiero co zamieniająca się w NMM: Ktoś chce do sygnaturki?: Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Długo nikt nic nie dodawał, a to źle Link do komentarza
Arek_PL Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 up:ten 1 chyba się powtarza ale nie jestem pewien (właśnie sprawdzałem i był na http://mlppolska.pl/Watek-Galeria-Luny--1746?page=30 wstawiony przez MacTavish) 3 dni temu znalazłem w internecie: edit: znalezione przed chwilą: jak ktoś chce to link do autora: http://ciriliko.deviantart.com/ down:autor ma jeszcze wiele innych fajnych artów Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Arek_PL fajne te dwa komiksy Klasyczna rysunkowa A to jest przesłodkie Link do komentarza
Arek_PL Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 znalazłem dawno temu: edit: dałem w spoiler bo olbrzym i jeszcze jeden jeśli był to powiedzcie: tylko te białe tło D: Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 No i znowu wrzucam Tego nie pamiętam czy było, ale to przecież... Luna Style XD Kill the Fishie XD No i jakaś tapetka z tym samym zdjęciem Luny po raz setny... ale tego tła jeszcze nie było XD Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 zooooom wschód słońca może być z tego nawet ciekawa sygnatura Link do komentarza
Plothorse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Zagadkowe... oceńcie sami co ma to przedstawiać: Cóż... Coś na tyle strasznego, że aż musiałem schować to w spoiler... po prostu coś strasznego. Jak dla mnie, to Luna potrafi zmieniać postać. Skoro NMM to umiała, to czemu nie ona też: Odwrócenie ról...? Słodkie sny...: Codzienne ćwiczenia wytrzymałościowe: I nareszcie... rysowane stylem filmu, który bardzo polecam...: Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Uwielbiam te nawiązania... Are you ******* kidding me? Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 I jak codzień coś dam od siebie Będzie z tego bardzo fajna tapeta na pulpit : Zbyt niebieskie to tło, jak dla Luny, ale w końcu coś odmiennego: Smutna Luna :( Także bardzo fajna tapeta z tego: Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nikt nie wrzucił nowych - Luna jest smutna :( Obserwowanie gwiazd z Luną: Dat Mane : Good Night: Sama prawda - wspaniały art Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Wiem, że to podchodzi pod mem, ale nie mogłem się powstrzymać Saucy się taguje misiaczku :3 Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Dzisiaj będą tylko 4 ode mnie Smutna Luna - dodano efekt deszczu: Jestem tłumaczę, więc już mówię co tu jest napisane ~Byłam tak samotna na tym pięknym księżycu, ale nie tak samotna, jak tutaj~ A to jest wyjatkowe dla mnie bo także jestę punkiem Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Uwielbiam fantazyjne grzywy u Luny Moje NLRowskie zboczenie Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 I ponownie Prawie oślepłem, ale było warto Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Mi się kojarzy z królikiem. A to zadziorne :3 Link do komentarza
Sosia Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Zróbcie mi coś jeśli to już było. Tak, wiem, dużo tego. Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Pierwsza i szósta Luna była napewno - nie wiem czy jeszcze któraś Dzisiaj duża dawka nowych zdjęć, ponieważ jedno ma 3 różne odmiany O tym właśnie mówiłem - do wyboru, do koloru Luna SWAG Bardzo fajny art Coś na tapetkę: EDIT: Znalazłem jeszcze zhumanizowaną Lunę robiącą KAMEHAMEHA - Twój argument jest inwalidą XD Link do komentarza
Recommended Posts