Arjen Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Dat plot :3 Kolejny przykład prawidłowych relacji rodzinnych Średnie, ale koledze się spodobało(^^) Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Kurczę, ale ten poprzedni słodki Fleur : P Huehuehue Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wszystko jasne ^^ Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Hahaha genialne, padłem I jeszcze ta Luna Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nie potrzebuje hiszpańskiego, żeby (chyba) to zrozumieć... Dobrze, że Księżniczka uczy się panować nad głosem, bo w przeciwnym razie... Fancy-shmancy magic Link do komentarza
Lukiner Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nie potrzebuje hiszpańskiego, żeby (chyba) to zrozumieć... http://i.imgur.com/n2pCy.jpg ale dla pewności oryginał: TIMOTEI crossover z anime Lucky Star Link do komentarza
Arek_PL Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 popatrzcie na okna w 2 i 3 osoby nade mną Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 O rly Princess? A teraz trochę necenzuralnie (w sumie jedno słówko) ale... uroczo Link do komentarza
Maklak2 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Prawdziwy żart w pierwszym komiksie wklejonym przez Moonlight jet talki, że Księżniczka Celesita ma różowe (czerwone?) ubranie. Ale i tak dobrze w tym wygląda. Dziwne, że nikt jeszcze nie podlinkował tego. Poniżej pierwsza część komiksu. Pasuje tu jeszcze Luna and the Tarantula, zrobiona przez alfa995, który robił między innymi "Ask Nightmare Moon." Heh, to pierwsze forum na jakim widziałem sklejanie multipostów. Znalazłem kolejne komiksy. Tutaj jest tego zatrzęsienie. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Dobre heh, ale brzydkie słówko na B, więc spoiler. http://i.imgur.com/6jtvY.jpg Znowu z AJ, mi się podoba, ten pomysł z "niczego się nauczyłam" jest genialny Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 2 niezłe moim zdaniem, ten sam motyw Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Jak Luna opiekowała się dziećmi państwa Cake To już wiemy gdzie była Rarity podczas Nigthmare Night Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ja patrząc na ten komiks: Nie płacz... nie płacz... wytrzymasz... *leci łza* Niech to szlag Luna bawi się tu księżycem jak kot kłębkiem wełny... soo cute Źrebięta kłócą się o księżniczke Gdybym tam był: Scoot: To moja księżniczka Pip: Nie bo moja Ja: Spadajcie ona jest moja Link do komentarza
dinokuba Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Z Luną nie wygrasz! Daaaawwww... Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dat Derpy & Luna Nie zapominajcie, że Luna jest Księżniczką Nocy...! Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Luna zdobywa informacje (aż mi się z Incepcją kojarzy) Link do komentarza
Arjen Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Wygląda jakby Luna zdradzała jakiś sekret Podobają mi się te komiksy, mają swój styl i są świetnie narysowane. Tutaj "prawie" jak akcja w Ponyville: I inny: Link do komentarza
Arjen Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Znalazłem świetną serię komiksów. Fabuła nie jest wyjątkowa... Ale komiks "The Fallen Moon" to też świetny zbiór artów z Luną. Ma 6 części: "I'm the Princess of the Night, thy enemies run and cower in fright!" Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 ;_; To takie nieodpowiednie, a zarazem pocieszne. Link do komentarza
Recommended Posts