timber Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Tak jak w temacie, chcę namówić kolegę do zostania brony'm. Jest to dla mnie bardzo ważne, potrzebuję pomocy. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Zaoferuj mu 10 zł, jeśli obejrzy X odcinków, gdzie X< 5. A poważnie- po co chcesz go bronyfikować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Weź na oko 10m sznura (grubego), przywiąż do krzesła posadź przed monitorem i niech ogląda Myślę że pomogłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Można jeszcze zagrozić np. piłą mechaniczną, telefonem do mamy, etc. Powiedz, mu, że dużo scen walki jest. I puść odpowiedni odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Ale właśnie po co bronyfikować na siłe Nie chce to niech nie ogląda. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 No to tak, weź tabletke gwałtu. Spytaj, czy chce Coli/wodt/soku czy czego on tam chce. Kiedy już dowiesz się, czego chcesz to użyj rzeczonej tabletki. Kiedy już rozkosznie zaśnie, przywal mu w głowę czymś ciężkim, by mieć pewność, żę się nie obudzi. Po przebudzxeniu pokaż mu kucyki. Na pewno nie będzie przestraszony i obejrzy je z chęcią. :yHRvV: A tak na serio. Jak pisali poprzednicy po co? Oczywiście jeśli nie ma nic przeciwko pokaż mu jeden odcinek. Jeśli się opiera, to może jakąś przeróbkę. A nuż mu się spodoba? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Pokaż mu clopy i gore. Na pewno się ucieszy... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kruczek Napisano Styczeń 1, 2014 Popularny post. Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mam pod ręką parę moich niezawodnych sposobów. 1. Będzie potrzebne: Krok1 Jak już mamy co potrzeba to WPIERDZIELAMY NA NIEGO TO WSZYSTKO POCZYNAJĄC OD KARTONÓW, POTEM FARBA, KLEJ, BŁYSKOTKI. Krok2 Oszołomienie kolegi ciężkim przedmiotem, przykładowo młotkiem Krok3 W ruch idą znowu przybory z kroku 1, malujesz pokój na ponyville i budzisz gotowego delikwenta który myśli że jest kucem Krok4 Wmawiasz mu że musi przystosować się do życia z kucami i chyba masz na to sposób Krok5 Włączasz mu wszystkie odcinki i automatycznie wciąga się w serial, po czym dziękuje Ci za dobrze wykonane zadanie. A tak na serioNic na siłę, wpieprzanie mu swojego zdania jako lekkiej sugestii to nie jest nic dobrego. Poleć mu po prostu serial, a nie zmuszaj go do oglądania. 28 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Po pierwsze: dlaczego chcesz go zachęcić do oglądania? Wpychanie na siłę to albo zupełnie go odrzuci od fandomu, albo o dziwo zachęci. Po prostu pokaż odcinek i spytaj czy fajny. Ja tam nie mam zamiaru nikomu wpychać na siłę MLP (NAJLEPRZA KREZKUFKA NA SIWIECIE, OGLONDAJ TO ALBO CIEM ZABIJE!!!!1!!!111¡¡!11ONE), jak wcześniej mówiłem, pokaż odcinek i zapytaj o zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 No to tak, weź tabletke gwałtu. Ona ma 9 lat! Nawet nie wie co to... Słuchaj, może skoro nie chce lubić kucyków niech nie lubi? Próbowałam tak z dwoma przyjaciółkami, ale one uważały to za dziecinne itd. Albo na urodzinach kol. próbowałam i one mówiły , że nie i jedna włączyła mini mini I akurat leciały i ja się gapiłam potem Vanesse wciągnęło, potem Julkę, potem Dagmare, aż w końcu każda polubiła kucyki Więc jeśli się nie uda i nie chce, trudno Pokaż mu clopy i gore. Na pewno się ucieszy... Żadnych Gore! A ty Braviary jeśli nie wiesz co to, nawet nie wchodź na google grafika! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Żadnych Gore! A ty Braviary jeśli nie wiesz co to, nawet nie wchodź na google grafika! Ok. Więc pozostają clopy Nie licząc clopów i gore nie da się kogoś przekona, no może jest jeszcze Friendship is Witchcraft, ale to w ostateczności. Clopy powinny zadziałać chyba, że kolega innej orientacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) chyba, że kolega jest innej orientacji Chyba, że kolega ma dziewięć lat XD. Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Ok. Więc pozostają clopy Clopów to też się tyczy.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Em... Sylwek był do tego dobrą okazją Jak się nawali, to pewnie sam przed kompem usiądzie i obejrzy, hah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Zaproś go do domu powiedz że nikogo nie ma to już się ucieszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Cass, błagam. Wiem czym są clopy i gore. Co do pozostałych wypowiedzi: chcę mieć kogoś kogo znam i kto też obejrzy kucyki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Cass, błagam. Wiem czym są clopy i gore. Co do pozostałych wypowiedzi: chcę mieć kogoś kogo znam i kto też obejrzy kucyki... Znam ten ból, w szkole nikt nie ogląda, mam dwóch kolegów Bronych (o jednym nie da się powiedzieć, że jest "true brony, bo to typowy gimbus i nie bierze tego na poważnie) a z nimi kontakt mam raz na miesiąc. To kwestia czasu, ja po prostu czasem dla śmiechu powiem, że oglądam kucyki. Jeden z kolegów obejrzał odcinek nawet bez mojej sugestii, teraz się śmiejemy, żeby mi w Niemczech figurkę Lyry kupił. O istnieniu fandomu nie ma pojęcia (ja gdy z nim rozmawiam mówię, że kiedyś wprowadzę go w trzeci poziom wtajemniczenia, czyli o fandomie). Tak więc to kwestia czasu. Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Zaproś go do domu powiedz że nikogo nie ma to już się ucieszy "Cześć, przystojniaku. Chodź do mnie do domu, a pokażę ci kucyki..."? A tak na serio szukaj czegoś, co go może zainteresować i pokaż mu to. Jak słucha dużo muzyki, to puść mu Winter Wrap Up, lubi czytać, to pokaż mu MLD albo Zegary... Ale i tak clopy najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jak się nawali Oni mają 9 lat 1. Wiem czym są clopy i gore. 2. chcę mieć kogoś kogo znam i kto też obejrzy kucyki... 1. Tia, na pewno rodzice ci każą takie zdjęcia oglądać 2. To nie możesz popytać koleżanek? Czemu od razu kolega? Spróbuj z jakąś koleżanką pooglądać, a jeśli nie to nie i koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Oni mają 9 lat 1. Tia, na pewno rodzice ci każą takie zdjęcia oglądać 2. To nie możesz popytać koleżanek? Czemu od razu kolega Spróbuj z jakąś koleżanką pooglądać, a jeśli nie to nie i koniec.Czyli tylko ja miałem do czynienia z wódką w wieku 9 lat? 1. Może są nowoczesną rodziną... 2. A to jest różnica? Akidamo, jakbyś przesiedział na Bronies Kambodża tyle co ja też byś się podobnie zachowywał Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Khornel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 1.Nje. Tak sama z siebie. 2.Cytując koleżankę "Nie obchodzą mnie takie dziadostwa jak kucyki." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Oni mają 9 lat Ups... Przeoczyłem ten fakt... Wybaczcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 jeśli chcesz go namówić najpierw pość mu to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Albo "Mlp epic trailer" z Yt. Naprawdę fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 W sumie, clopy i gore to nie taki zły pomysł, raz koledze podałem forumowy dział z fanfikami, a że z niego ciekawski chłopak jest, to od razu "przypadkowo" wszedł w dział +18... W jeden weekend obejrzał cały pierwszy sezon i wkręcił w kucyki jeszcze trzy osoby z klasy - jedną na poważnie, dwie tylko do podsyłania clopów Ale, jak wspominali poprzednicy - nic na siłę. Jeśli twoi znajomi nie chcą, to nie, trzeba uszanować ich zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts