timber Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Cześć z tej strony Braviary i ze mną jest... Jaaa! Ta, Rarity. Przywitaj się ;-; Czeeść wielbiciele mojego działu! Super... Czas wytłumaczyć zabawę ludzie! Otóż ja daję dany strój a waszym zadaniem jest go przypasować do użytkownika :3 Taak, dokładnie, Brave, bardzo dobrze to ujełaś. I tak mnie nienawidzisz. Prawda. Na pierwszy ogień: Ładniutkie. Bo ty to uszyłaś. A, no tak... Więc... Zapraszam do gry! (Mam pozwolenie na używanie kolorku tylko w tej zabawie...) Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 (edytowany) Szlak! To był kolejny pomysł wysłany do Arjen jako na dział Photo Finish... Przynajmniej wiem, że byłam szybciej Hmm.. Na pewno nie Braviary, ale nie wiem czy do kucyka, czy do człowieka to dopasować? Ok już widzę, że user. Więc Scoda Octavia Edytowano Styczeń 8, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Szlak! To był kolejny pomysł wysłany do Arjen jako na dział Photo Finish... Przynajmniej wiem, że byłam szybciej Hmm.. Na pewno nie Braviary, ale nie wiem czy do kucyka, czy do człowieka to dopasować? Piszę użytkownika. To masz przydzielam Wilk Cassidy... Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 (edytowany) Jak ma być użytkownik to może jakieś ludzkie ubrania? Meh, Magneta. Edytowano Styczeń 8, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Też dam Skode Mam nadzieję, że stroje dla facetów (zważywszy na ich przewagę ) również się będą pojawiać. Link do komentarza
timber Napisano Styczeń 8, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2014 Cass, wiem, jestem zła. Czy ja jej nie znam? Nie. >.< Octavio, jak znajdziemy coś dobrego to może będą... Daruj, pewnie nie. Tak, będzie coś dla Ogierów, ale w swoim czasie. No, ale powinniśmy ogłosić wygranego, strój dostaję: Skoda Octavia De Lya Nie Brave, bo zbyt wiejska. Ej, no! >.< Nic nie mówiłam... Jest co nie? Aż smutno się robi. Nie przejmuj się, teraz damy coś wiejskiego, tak dla ciebie. Yay. I wersja Ludzka, bo chcieli. Będzie w kolejnym :3 Weersja dla mnie będzie :3 Super, takim oto akcentem kończymy podsumowanko. Pozdrawiam, Rarity. Wyniki: Ładny strój (Rarity gala) należy do Skoda Octavia de Lya. Wiejski strój (Applejack gala) należy do ------ Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Kojarzy mi się z Applejack, ale nie KreeoLe, bo ona ma mieć słodszą. Więc, może... Moonlight ? Link do komentarza
arameje Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 A niech będzie Moonlight Link do komentarza
timber Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Duużo czasu mineło, ale oto my. Witajcie ponownie! Przynieśliśmy wam wyniki! Tia. Otóż, tamten, piękny, ale z lekka wiejski strój dostaję klacz o wdzięcznym imieniu... Nicku Nicku... Moonlight Gratuluję! Tak więc, bez zbędnego przedłużania, na kolejny ogień idzie... Komu to przypiszecie? Wyniki: Ładny strój (Rarity gala) - Skoda Octavia The Lya. Wiejski strój (Applejack Gala.) - Moonlight Gwiezdny strój - (Twilight Gala) - ??? Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Twilight w stroju Luny powiadasz? Ale ma go na sobie Twi, a Cavy kochają Twi. Więc Cava. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ja też kocham Twi ;_; Ja chcem ten strój! No, ale trudno, dostanie go Tric, bo chcę zobaczyć go w sukience Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 A niech Cava go dostanie. Link do komentarza
timber Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) Tri-ca! Tri-ca! Tri... Zamknij się wreszcie! Okej... Tri-ca, Tri-ca... Błagam... Otóż tak, ze względu na równą ilość głosów, sukienkę dostają: Cava I faworyt Brave: Tric! Ładnie mu będzie w sukience? Jesteś pewna? Tak... *Tłucze się ze śmiechu.* Przepraszam, Rarity była tak zdenerwowana, że wstawiła zły obrazek, i teraz nie chcę się usunąć. Tfu! Ta da! I to tyle, Rarity się obraziła... A to źle... Ładny strój (Rarity Gala) - Skoda Octavia De Lya. Wieski strój (Applejack gala) - Moonlight Gwiezdny strój (Twilgith Gala) - Cava i Tric Zabawny strój (Pinkie Gala) - ??? Edytowano Styczeń 17, 2014 przez Braviary Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Takie słodyczowe Raindrops Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Ryś Raindrops niech dostanie. Będzie słodko Link do komentarza
Anathiela Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Pewnie niech będzie Raindrops. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Anathiela. Będę oryginalna. Edytowano Luty 6, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza
Happy Pinkie Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 No to Ryś Raindrops Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Wysłałem PW do autora zabawy. Jeśli nie odpowie, będę ją prowadzić lub przeniosę do archiwum.Pozdrawiam. Link do komentarza
Recommended Posts