Herudin Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 W takiej formie jest dobre. Lepiej już niż na tej wersji nie umieszczać, co za dużo to nie zdrowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Małe podsumowanie z mojej strony. Na obecną chwile są trzy propozycje: numer 1: numer 2: numer 3: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Numer 2! Tylko ja bym zmienił kolor "F" na zielony ( żeby jakoś Spike pod to zaliczyć, choć on fioletowy... ale ma zielone elementy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) Numer 2! Tylko ja bym zmienił kolor "F" na zielony ( żeby jakoś Spike pod to zaliczyć, choć on fioletowy... ale ma zielone elementy ) No można bo ostatni kolor był losowym kucykiem drugoplanowym. I jest Spike Edytowano Styczeń 16, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 No mi się ta wersja bardzo podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Chyba, że na osobnej. Dokładnie o to mi chodzi. A co do wersji - zdecydowanie najnowsza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Nie sądziłem, że może się to komuś spodobać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Styczeń 16, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2014 Jest ładne Zmieniłbym tylko czcionkę, bo jest taka mehhh. Ale jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Czcionka jak każda inna w zasadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Najładniejsza nr. 2, ta z muffinkiem to wygląda trochę 'wieśniacko' Pomyślą, że broohof to fani muffinek.. :\ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Znając życie temat nie doczeka się realizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Znając życie temat nie doczeka się realizacji. Jakby chociaż kilka-kilkanaście osób było chętnych można zrobić wspólne zamówienie na przypinkę z takim wzorem i jakoś to rozpropagować na jakichś ponymeetach czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Okaże się. W każdym razie zamierzam nosić taką przypinkę, nawet jak to nie wypali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Cóż, ja właśnie patrzyłem na yatta.pl na przypinki na zamówienie, fajną teraz możliwość dali dokładnego ułożenia grafiki na przypince. Za niedługo będę parę mang z tej strony zamawiał, to przy okazji zamówię i tę przypinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Tak to wygląda w realu, kwestia balansu bieli i oświetlenia. Tu akurat warunki były fatalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Jeżeli o produkcję chodzi to mam znajomości i jakoś po złotówce mogę wytargować takie. Jeszcze musiałbym się dopytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Szkoda, że nie zdążyłem... Jest czcionka "Celestia Redux" czy jakoś tak. Wygląda dokładnie jak ta z serialu. A przypinka niczego sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Podoba mi się przypinka. A ile będzie wychodzić za sztukę ? Wow nowa w dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Teraz się ustala cenę przypinki Świetna jest, lepsza niż ta komputerowa, a ile za sztukę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) UWAGA WAŻNE Ktoś mi zasugerował, że możecie myśleć jakobym prowadził sprzedaż wyżej pokazanej przypinki. Otóż takowej nie prowadzę. Pokazany na zdjęciu egzemplarz został przeze mnie zamówiony na własny użytek i nie jest obiektem sprzedaży. Edytowano Styczeń 17, 2014 przez Littlepip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Więc trzeba znaleźć kogoś, kto będzie to sprzedawał. Na szczęście mam trochę kasy, więc jak znajdzie wie sprzedawca, to będę gotów ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Postaram się dowiedzieć, gdzie można u mnie tanio zrobić takie przypinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Postaram się dowiedzieć, gdzie można u mnie tanio zrobić takie przypinki. Jeżeli o produkcję chodzi to mam znajomości i jakoś po złotówce mogę wytargować takie. Edytowano Styczeń 18, 2014 przez FlutterFan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 No to działaj padavanie Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 To z Muffinem... pomysł mój xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts