StarostaXD Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=MrDxSBo-KxQ Tak się zawiodłam. Myślałam że jeśli chodzi o podróż Sunset, chodzi o to że ona wróci do Equestrii. A tym czasem ma tylko oprowadzić te nowe -.-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) No to teraz znamy już cały początek... ;C Sonata jest taka głupiutka, jestem pewna że jak przyjdzie co do czego, to pomoże mane6 Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez ToffiLove 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Teraz nie mogę się doczekać jeszcze bardziej. Świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 JUŻ nienawidzę Adagio i jej paczki. One chyba mają związek z Equestrią i kucykami -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Za jakie grzechy!? Znów będą mutanty czy może psycho-nutki?Za jakie grzechy?!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Za jakie grzechy!? Znów będą mutanty czy może psycho-nutki? Za jakie grzechy?!? Jakie znowu mutanty? Jakie psycho-nutki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 @up Chyba ktoś oglądał EqG1 na bad tripie :/ Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Jakie znowu mutanty? Jakie psycho-nutki? Chodzi o wygląd humanizacji (kolorowa skóra to takie normalne) a nuty tu chodzi o klip w którym Trixie i RD urządzają bitwę na muzykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 (kolorowa skóra to takie normalne)Przecież już było to poruszane że kolorową skórę dostały, by nikt w USA nie oskarżył Hasbro o rasizm 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 30 sekundowy trailer: Od kiedy Twilight ma własny portal do ludzkiego świata? .-. I nie mogę sie doczekać ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 30 sekundowy trailer: Od kiedy Twilight ma własny portal do ludzkiego świata? .-. I nie mogę sie doczekać ^^. Uuuuu ! Świetne ! *3* Pod koniec widać Vinyl na środku razem z mane 6 Będzie ciekawie. Jeszcze jedynie 16 dni do premiery. Trzeba jakoś dożyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) A tu mamy soundtrack, jednak nie 7, a aż 8 piosenek z filmu! Odsłuchałam wszystkie i muszę przyznać, że się cieszę, bo zapowiada się super! Wielkie zaskoczenie, że śpiewała super postać Wielka i Potężna... sami dokończcie Cieszy mnie, że Sunset brzmi inaczej niż śpiewająca Twilight! No i "Awesome as I Want To Be" jest takie awesome! Nie mogę się doczekać animacji! Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez ToffiLove 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Pewnie Vinyl nie ma :C ....Nic nie mówiłem. Nie mogę się doczekać ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Tak w ogóle czas akcji zaczyna być trochę niewiadomy. Z jednej strony wiemy, że będzie się dziać zaraz po "nawróceniu" Sunset Shimmer i powrotu Twilight do Equestrii (sneak peek z Adagio, Sonatą i Arią na to wskazuje). Ale w nowym trailerze gdy widzimy Twilight, jest ona w swoim nowym zamku (tak to przynajmniej wygląda). Zamek dostała na koniec 4 sezonu, a pierwszy raz do świata ludzi przeszła przed 4 sezonem. Pytanie dnia: Kiedy dzieje się akcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Uwaga! Wypowiedź zawiera spoilery; Świetnie! Mamy piosenki,spoilery o Sunset i antagonistkach, wiemy o "szatańskich" naszyjnikach chaosu i o telepolterze Twilight. Dajce jeszcze transkrypty i żarty Pinkie to sami nakręcimy Rainbow Rocks... Ale i tak obejrzymy film, może nawet niektórzy pójdą do kin, bo... yyy... no, nieważne. Anyway, Hajsbro musi się bardzo postarać, żeby ten film mnie zadziwił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Mnie nie przeszkadzają te spoilery. Dla mnie film się zapowiada świetnie i zamierzam go obejrzeć tak czy siak. Ten soundtrack jeszcze bardziej mnie zachęcił do obejrzenia, więc nic mi nie stanie na drodze jak będzie w Polsce. Chyba, że koledzy z miasta XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (edytowany) Zdjęcie jednej ze scen! Nie wiem co stało się Twilight, ale mam nadzieję że to chwilowe. xd Kolejny trailer: Żeby za bardzo nie spoilerować: CMC w strojach z kucykowego występu! Biedna Octavia, Twilight w pidżamie xD, Sunset leci na Rainbow Dash? Duuuuzio przemocy na scenie. Takie troszkę "Co jest do siana?!". Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez ToffiLove 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Piosenki z tego soundtracka są super. Nie moge się doczekać filmu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) Dlaczego Octavia była sama na nie wszystkie ? ;_____; TO NIE FAIR. Mogli chociaż Vinyl do niej dorzucić. ;-; Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Solid Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Dlaczego Octavia była sama na nie wszystkie ? ;_____; TO NIE FAIR. Mogli chociaż Vinyl do niej dorzucić. ;-; Vinyl sprzedała się mane6 ;C Kto wie, może jest sama tylko na trailerze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Ilość spoilerów mnie przerosła. Możecie przypomnieć kiedy premiera? Jakoś za tydzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Premiera 27 września. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Nowy trailer so awesome: https://dl.dropboxusercontent.com/u/18208651/BetterThanNever%20%28Better%20Quality%29.mp4 Chcę tego teraz! (I taką magiczną książkę SS też ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 został tylko tydzień do premiery a raczej AŻ tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Premiera 27 września.Dziękuję. A możecie jeszcze powiedzieć, czy w innych krajach też będzie emisja, np. w Danii (gdzie teraz jestem)? Mam tutaj problem z szukaniem informacji. Straszny brak czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się