ToffiLove Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) Dziękuję. A możecie jeszcze powiedzieć, czy w innych krajach też będzie emisja, np. w Danii (gdzie teraz jestem)? Mam tutaj problem z szukaniem informacji. Straszny brak czasu. Na razie wiadomo tylko tyle co jest na IMDb: http://www.imdb.com/title/tt3529198/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf+ . Za dużo krajów nie ma, z Europejskich tylko UK ;/ ... I czo ja pacze! Luny nie będzie kucykowej wersji w filmie, a jako człowiek będzie coś śpiewać . Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez ToffiLove 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight Pie Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Ja jestem za. Obejrzałam 1 cz. i po prostu ... to jest boskie!!! Polecam tym którzy nie obejrzeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 (edytowany) Oprócz tych soundtrackowych, dostaniemy jeszcze jedną piosenkę, całkiem nam nieznaną (wiemy tylko tyle, że jest to piosenka z tych gorszych, w pozytywnym sensie (coś jak Spike na Igrzyskach(?), tak myślę)). Pytanie: Kto ją zaśpiewa... Więcej spoilerów w postaci screenów! Teraz to zaczyna wyglądać, jakby ten film robił brony dla bronies. Edytowano Wrzesień 24, 2014 przez ToffiLove Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Mi się wydaje że ta piosenka będzie śpiewana przez Celke i Lunke bo widziałam na angielskiej wiki że mają jakąś piosenkę śpiewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Under your spell pewnie będą śpiewać do porwanych dyrektorek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolly72 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 jeszcze 2 dni ;] do premiery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Twilight w okularach wygląda świetnie,ale te smoki jakoś nie przemawiają do mnie. Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Long Trailer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 To nie smoki, to kuń-syreny lul Hmm...płetwy są, ogon jest, łuski...KUŃ MORSKI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 To nie smoki, to kuń-syreny lul Hmm...płetwy są, ogon jest, łuski...KUŃ MORSKI Koń morski jak nazwa wskazuje żyje w morzu i nie lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 To są latające syreny morskie. xd Na co najmniej 2 screenach widać że latają, wyglądają trochę jak zwierzęta morskie i śpiewają niczym syreny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Koń morski jak nazwa wskazuje żyje w morzu i nie lata. To kucyki .-. Serial dla dziewczynek tu wszystko jest możliwe Discorda "oswoili" to myślisz że latającego kunia morskiego nie dadzą? To są pewnie kucykowe odpowiedniki syren, ale dla mnie pozostaną one kuniami morskimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Jeśli ktoś da link do tłumaczenia całego filmu będę wdzięczny. :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Można już gdzieś obejrzeć cały film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Można już gdzieś obejrzeć cały film? Jeszcze nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Jeszcze nie. Przeważnie czekam na DVD, ale tym razem bez względu na jakość obejrzę go. Nie chcę pytań do Vinyl/Octavii na które nie będę w stanie odpowiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Wiadomo czy Mystheria przetłumaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 @up tak https://twitter.com/Mystheria22/status/515504336546586624 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Na YT już są urywki filmu, wystarczy wklepać "rainbow rocks" i wyszukać z ostatniej godziny/dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Widze, że ktoś tu się nie może doczekać Osobiście mam nadzieje na odrobinke lepszy film niż poprzedni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Ja czekam aż będzie na teletoon+ jak to było z jedynką. Ciekawe kiedy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Widze, że ktoś tu się nie może doczekać Osobiście mam nadzieje na odrobinke lepszy film niż poprzedni Wietrzę filmowy "syndrom sequela". Będzie gorzej. Owszem, zdarzają się wyjątki... słowo klucz - wyjątki. Oby (drużyna) RR była wspomnianym wyjątkiem. Niestety czuję, że będzie to po prostu, coś w rodzaju "Step Up 345" w wersji EG, z posypką humoru MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Wietrzę filmowy "syndrom sequela". Będzie gorzej. Owszem, zdarzają się wyjątki... słowo klucz - wyjątki. Oby (drużyna) RR była wspomnianym wyjątkiem. Niestety czuję, że będzie to po prostu, coś w rodzaju "Step Up 345" w wersji EG, z posypką humoru MLP. I właśnie to mnie martwi. Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Artaniis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Pozostała nam tylko nadzieja :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Dla tych bojących się, oto krótka recenzja (z małymi spoilerami) od gościa, którego opinię sobie cenię: W skrócie: jest lepiej od poprzednika, ale to jeszcze nie poziom klasycznego MLP xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 A ja czekam, jak Mystheria da cały film z napisami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się