Burning Question Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Jak zobaczę tam siebie to umrę. >.> ... Aw yiss. PRAWIE mnie uchwyciło w jednym miejscu ale jednak nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Wróciłem niedawno z meetu (Dokładnie 40 min temu)Jako że to był mój pierwszy, było mnóstwo wrażeń, stresu i dobrej zabawy. Jeden z lepszych sposobów na dobre zainwestowanie pieniędzy. Na pewno pojawię się na następnym! Edytowano Luty 16, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Meet był genialny, ze względu na użytkownika powyżej. Oczywiście znowu Klimek i kolejne autografy ^^ Mam już 3 poduszki kucykowe ._. Minusem było to, że nie mogłam się pożegnać dobrze z chłopakiem ;_; A jak z wynikami konkursu rysowniczego? Mnie nie było już wtedy... Edytowano Luty 16, 2014 przez Hidoi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 300 km jazdy z Hołkiem, mycia Bronibusa na czas, wywiad z p. Klimkiem ("Pokaż mi swoje towary" xD), zgarnąłem epicko skucykowanego Illidana i podkładkę pod mysz, a płyta na aukcji poszła za trzy razy tyle, co się spodziewałem. Tak, to był dobry meet. Pozdrawiam z tego miejsca każdego, z kim się widziałem i każdego, z kim się nie widziałem też. I jestem frajer, bo zapomniałem książek zabrać dla fundacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Ekstra Meet,trzeba by to powtórzyć,a właśnie...zapewne są jeszcze jakieś zdjęcia,które nie zostały tutaj podane,jak ktoś ma jakieś zdjęcia to niech poda do nich link lub coś w tym deseń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Właśnie, jak na razie zero jakichkolwiek zdjęć, a były robione, nawet ja się pewnie znajdę na niejednym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Ja już przejrzałam dwie kolekcje zdjęć z meeta i na zadnym mnie nie ma jak zwykle poza tym grupowym z Klimkiem, gdzie i tak wszyscy są mrówkami. XD Jestem ponymeetową- ninją! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Gdzie znalazłaś te zdjęcia? Możesz podać źródło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 No te co Nishi wrzucił tu w temacie i te, wrzucone na fejsbukową stronę meetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Tych na FB nie widziałem, nawet zapomniałem że mieli tą stronę i nic tam nie napisałem w stylu dzięki za meet czy coś ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Aw yiss. PRAWIE mnie uchwyciło w jednym miejscu ale jednak nie. A na którym? D: BTW, świetnie śpiewałaś :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Nishi, przeraża mnie, że słyszałeś to wszystko, a ja nie wiedziałam nawet że tam jesteś. XD Czemu nie podbiłeś powiedzieć że ty to ty? ;_; Edit: tu, jeszcze 3-5 sekund i bym była dokładnie w tym miejscu XD https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1012091_283817775108020_1110270690_n.jpg Edytowano Luty 16, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Nie było mnie z Hidoi na karaoke już ;________; żałuję, ciekawe jak śpiewałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Powiem ci jak- pozytywnie rozwaliłam tylko jedną "Discord" od TombStone, a całą resztę radośnie przewyłam i przefałszowałam w porywach do prześmiałam w napadzie głupawki. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Hahah na pewno nie było tak źle. Discorda od Tombstona bardzo lubię, szkoda że nie mogłem posłuchać ;_; Kto jeszcze śpiewał? Spiewali jacyś broniacy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Tak, cała masa ludu, bo w sumie nie powinni się liczyć tylko ludzie, co dorwali się do mikrofonu. Cały ten tłumek dookoła też śpiewał prawie cały czas. Trzy młodsze dziewczynki razem fajnie podśpiewywały sobie z boku i... z kim to ja śpiewałam Apples to the Core? On fajnie pośpiewywał. Pamiętam tylko, ze miał krótkie blond włosy, chyba białą koszulkę (chyba) i był trochę wyższy ode mnie (no ale kto nie jest...). Edytowano Luty 17, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Nishi, przeraża mnie, że słyszałeś to wszystko, a ja nie wiedziałam nawet że tam jesteś. XD Czemu nie podbiłeś powiedzieć że ty to ty? ;_; Nie wiem, jakoś się chyba wstydziłem powiedzieć że ja to ja ;-; Śpiewałem "Lullaby for a princess" jak coś ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 O, byłam przy tym ale jakoś nie zapamiętałam w ogóle jak wyglądałeś. Hańba mi. Następnym razem się nie wstydź, głupolu jeden! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 O, byłam przy tym ale jakoś nie zapamiętałam w ogóle jak wyglądałeś. Hańba mi. Następnym razem się nie wstydź, głupolu jeden! Wyglądam podobnie jak mój awatar xD I dobrze, następnym razem się poprawię ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Świetny meet! Już chcę następny. . A ja nic nie śpiewałam :c. Strasznie chciałam ale było mi głupio... I w ogóle ;__;. Ale widziałam jak ktoś śpiewa "Find a pet song". Nawet fajnie tylko nie wiem kto to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 O miałem pytać czy Szeregowa RD śpiewała To fajnie było, ja bym w życiu nie zaśpiewal z moim głosem. I moją odwagą też. Nic tylko czekać na następny meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 O głos to się nie ma co przejmować, tam jest tak głośno, że i tak żodyn nie słyszy jak fałszujesz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Prawda, z resztą ta maszyneria do karaoke każdemu mówi, że jest epicki, więc chill. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Delegacja Tribrony (6 osób, 650 kilometrów) serdecznie gratuluje Krakusom rewelacyjnego meeta! Jesteśmy pod wrażeniem, jak fajnie wyszło, jak przyjemna była atmosfera i jak wyszło wiele rzeczy. Cieszy nas polepszające się relacje między fandomami, a także ogólna teoria wzrostowa jakości meetów. Warto było przyjechać i spędzić łącznie 24 godziny w podróży. Teraz my zapraszamy na północ! Wojna z Tribrońsko-Krakowska będzie teraz jeszcze ciekawsza* *żart... dla tych, co nie znają kontekstu - to jest żart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Wow! 650km... jechałem tyle nad morze samochodem, było to jakieś 8-9h a Wy czym jechaliście? Chyba nie pociągiem czy autokarem?? :O Ja miałem do Krakowa 130km i wydaje się to nie dużo, a jednak trzeba było jechać ponad 2h autokarem. Gratuluję wytrwałości, ale czego nie robi się dla fandomu? Sam chętnie bym do Was przyjechał, ale jak zwykle jedyną przeszkodą jest brak funduszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się