SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Zgadza się SPIDI, choć przyznam, że chodziło mi o kałużę wody, ale uznaję i Twoją odpowiedź. Która klacz chrapie? Sweetie Belle też, a Rarity gada przez sen Sam słyszałem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Ok zgadza się xD Ps SPIDI owszem, ale o chrapanie pytałem Która klacz chowała się pod czyimś ogonem? Czyi to był ogon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Rarity pod ogonem Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Ok zgadza się xD Ps SPIDI owszem, ale o chrapanie pytałem Która klacz chowała się pod czyimś ogonem? Czyi to był ogon? Rarity też chrapie w nowym odcinku! Coś te wszystkie kuce mają krzywe przegrody nosowe, czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Magus zgadza się. SPIDI, dzięki za spoiler, ja jeszcze nie widziałem go Nowe pytanie... Która klacz siedziała w beczce z wodą i jabłkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Tak. Kiedy kucyki używały Pinkie do torturowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 w odcinku ostatnia gonitwa, żeby Applejack się wygadała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Kiedy chciały dowiedzieć się prawdy od Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 SPIDI, dzięki za spoiler, ja jeszcze nie widziałem goTo masz jeszcze jeden: LUNA UMIERA! Wszyscy, których kochasz umierają w męczarniach! A tak na serio, to Ostatnia Gonitwa i próba wyciągnięcia prawdy od AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Tak zgadza się xD Rarity powiedziała "zapłacisz mi...". O kim mówiła i dlaczego była zła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Rainbow Dash, bo została z Pinkie na drezynie. Pinkie męczyła ją ciągłym gadaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 (wróciłem po awaryjnej przerwie, z powodu braku internetu) Tak jest. Kiedy Fluttershy krzyczała na owady? Jakie to były owady i jaki odcinek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Na pszczoły, reszty nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Pszczoły lub osy, odcinek Aint easy being breesie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Yup. Które klacze miały na sobie sztuczny zarost? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Pinkie pie i Daring Do . Pinkie sztuczne wąsy, a Daring brodę z liści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Tak, ale jeszcze to nie wszystkie odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Twilight! Star Swirl brodaty. tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Yes Można by dodać wąsy z liści , ale ok uznaję. Która klacz postawiła ciasto Rarity i kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Applejack na gali galopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Tak jest. W ilu odcinkach Sweetie Belle złościła się na swoją siostrę? Edytowano Marzec 29, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Hmm..wydaje mi się, że w czterech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Ja naliczyłam 3... ,,Siostrzany sojusz" (to co pisały gazetkę z plotkami.. zapomniałam nazwy i też 19 sezonu 4 zapomniałam nazwy..) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Ok, zaliczam. W czyich snach pojawiała się Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się