Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dnia 18.09.2013 o 18:25, Zandi napisał:

Dobra odopowiedź Dayan punk a RD :) masz wiadomość od Babs Seed i od razu powiem współczuję 

Kolejne Pytanie  Która z :cmc: występuje w fanficu Fallouut Eqestria i jaką pełni rolę

To może jakieś pytanie po za fanficami i Komiksami? 

Odpowiedź: Wydaje mi się, że żadna, gdyż CMC żyły w czasie Wielkiej Wojny i zgineły w w tamtym czasie lub krótko po, natomiast akcja fica dzieje się 200 lat po wojnie. Chyba, że chodzi o to jaką rolę pełniła za życia (dowiadujemy się tego miedzy innymi ze wspomnień i zapisów w terminalach)...

Mnie się tam podobają takie pytania :aj3:  Można się czegoś nowego dowiedzieć szukając odpowiedzi (np. przeczytać nowy komiks czy fica).

Edytowano przez Ravin

Dnia 19.09.2013 o 14:44, Dayan napisał:

Ostatnimi czasy dostałem aż dwa punkty czemu nie aktualizowana jest pierwsza strona tematu? Nadal jest 5.

Bo nie mam kolorka Dayan, Cóż Ravin rozczaruję cię, ale jedna :cmc: wciąż żyje po tych 200 lalach jest to wspomniane na początku fica, a i dziękuje za słowa wsparcia takie jakby :hug:

Gość Nie sądzę

Z  książki pożyczonej od Twilight.

Ps: Przepraszam Babs, ale czasami (rzadko) zapominam, że jest w CMC, bo mało występowała w serialu i jeszcze ta trójka przy pytaniu:  :cmc: - to za duża zmyłka ;/.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...