SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ała? Jeśli chodzi o ogólną onomatopeję, to Scootaloo do Apple Bloom, kiedy tworzyły trutkę Miłości i ta wyrwała jej pióro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Tak zgadza się, lecz był jeszcze jeden taki przypadek Jeśli odpowiesz Spidi to masz dwa punkty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Scootaloo wrzeszczała w odcinku "Bezsenność w Ponyville", Apple Bloom jak wybiła sobie zęba w "Znaczkowej Ospie", Sweetie Belle jak płakała w "Złym Jabłku". Wszystkie krzyczały w tym samym odcinku, jak zjeżdżały z górki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 SPIDI, zgadza się, lecz nadal nie to... Podpowiem zatem, idzie mi o pierwszy sezon.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) JA wiem ! Scootaloo krzyknęła "Ała" do Apple Bloom kiedy ćwiczyły taniec na pokaz talentów. Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Insomnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 BRAAAAAAWO! To teraz, które klacze z CMC skakały przez skakankę, kiedy i z jakim kucykiem z MANE6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Scootaloo i Apple Bloom skakały przez skakankę z Pinkie Pie w odcinku "Przyjaciel w Potrzebie", w piosence "Smile Song" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Scootaloo i Apple Bloom (przy czym Apple Bloom nie do końca samodzielnie xD) w odcinku A Friend in Deed w czasie piosenki Smile, smile, smile oczywiście z Pinkie Pie @up: Ze wszystkich 55 poprzednich minut musiałeś wybrać akurat tę, w której ja pisałem xD Co za pech... Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Zgadza się! Obie odpowiedzi zaliczam, bo napisane w tym samym czasie xD W jakim odcinku AB nosiła takie okulary? http://puu.sh/3Wqqb.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 W odcinku " Zgniłe jabłko " gdy wybierała strój na spotkanie z Babs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Tak jest! A ten obrazek, jaki to odcinek? http://puu.sh/3WKHC.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ten sam xD "One Bad Apple" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Brawo, sądziłem, że będzie to trudniejsze.... W jakim odcinku, było najwięcej wypowiedziane słowo "kura"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Wydaje mi się że w "Stare Master" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Nie, ps proszę pisać po Polsku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Czy to odcinek "Mistrzyni spojrzenia" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Tak jest! Ps Ma Pani POWALAJĄCĄ sygnaturkę Do jakich celów były wykorzystywane piórka Scootaloo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Do stworzenia miłosnego napoju i do połaskotania spike'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Tak xD Której klaczy ugrzęzła noga w dekoracjach...? Jakich i gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Apple Bloom kiedy tańczy na pokazie talentów niechcący wbija kopytko w drewnianą dekoracje.... Chyba drzewa Jakich i gdzie? Drewnianych, poustawianych na scenie podczas konkursu talentów. Edytowano Sierpień 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Tak jest! Niestety chwila przerwy... Albowiem trwa zliczanie Waszych punktów, które ukazane będą w pierwszym poście w tym temacie Kto wie czy nie nagrodzimy najlepszej trójki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Mi jeden punkt wisicie za odpowiedź z "ała" - Masz dwa ~ Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 LISTA ZAKOŃCZONA A OTO WYNIKI! http://mlppolska.pl/watek/909-quiz-cmc/#entry33944 TRZECH NAJLEPSZYCH USERÓW OTRZYMA NAGRODY!!! ale pamiętajcie, jeśli ktoś Was wyprzedzi, nagrody przejdą na nowych liderów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 No dobrze, pozwólcie, że teraz ja zadam jakieś pytanie. W którym odcinku dla Znaczkowej Ligi zostały... um... uszyte ich pelerynki? A... która z klaczek je uszyła, z jakiego materiału i jak to wpłynęło na dalszą akcję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Odcinek "Mistrzyni Spojrzenia" Uszyła je Sweetie ze złotego jedwabiu który był potrzebny Rarity Odcinek "Mistrzyni Spojrzenia" Uszyła je Sweetie ze złotego jedwabiu który był potrzebny Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts