Paladyn Zanderson Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Yup dayan Bitwolf punkty (przepraszam, że tak późno ale mam na Doctora Who znowu, dziwne ale to jest jedyny serial SF, który jakoś do mnie trafia),ok a teraz pytanie hm, które z spotkały "kucykową" wersję Doktora ? Eh obyś nie jadł angielskich Jadłem kiedyś z czekoladowymi płatkami były pyszne, ale angielskich nie tknę (podobno smakują jak papier a fuj ) Edytowano Luty 3, 2014 przez Posterunkowy Ślimak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Jedni BitWolf drudzy Wolfik jeszcze inni Biti a teraz Bitewolf... Jedna nazwa a tyle "wymówień" Sorki ale nigdy nie oglądałem Doktora Who. Ja odpadam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Interakcję miała tylko Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Hm niestety ale opowiedź niepełna skasować (deleted), podpowiedź pamiętajecie, że jest 4 i 2 natkneło się na Doctora i któraś jescze, było to spotakanie podobne do spotkania zająca lub jelenia z samochodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Jeśli masz na myśli Ask the crusaders. To wszystkie trzy. Jednak jeśli chodzi o prawdziwy serial, poddaje się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 czyż bym wymyślił pytanie na które nie ma odpowiedzi ee napewno nie podpowiedź numert 2 rzecz miała miejsce podczas żniwnej parady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Ale wtedy też wszystkie miałyby kontakt. W Cydrze nie było innych CMC... No nie wiem. Jeśli wykluczyć przypadkowe wystąpienie na jednym kadrze, to strzelałbym, że Sweetie Belle, gdyż ona jako jedyna coś robiła w mieście konkretnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Ale... SB, Scoot i AB spotkały też Doctora w piosence w "Hearts and Hooves Day". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Ok widzę, że nie znacie mojej odpowiedzi na to pytanie, więc uznaje najfajniejszą z poddanych, bo inaczej pozostaniemy "zawieszeni" w czasie jak Galifey, a przecież Quiz musi trwać więc Kapelusz Rufusa w poprzedniej regeneracji znana jako Psotunia zdobywa punkt, teraz kolejne pytanie, jak próbowala się wymigać od przyjścia na przyjęcie Diamon Tiary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 1) Piekła babeczki z Pinkie pie 2) Zaliczyła "maraton szukania talentu" z RD 3) Prosiła Twilight, by wyczarowała jej uroczy znaczek 4)Próbowała sprzedawać jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Yup dobra odpowiedź Gorgon no to pora na kolejne, jakie 3 kucyki widywała w swoich koszmarach Edytowano Listopad 26, 2013 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Dayan mnie wyprzedził, jednak i tak napiszę Bezgłowy kuc x1 Luna x1 na pierwszym planie i x1 w tle Stara wiedżma X2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Bezgłowego kuca, wiedźmę, Lunę i z tego co kojarzę pod koniec RD (wychodzi mi 4). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Yup wszyscy zdobywacie punkty, a teraz pytanie kolejne, która próbowala walczyć z Pędami Chaosu z 1 odcinka 4 sezonu Edytowano Listopad 27, 2013 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Yup dobrze punkt, teraz która marzy o tym by mieć siostrę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Yup, macie punkty a czemu pojawia się w śnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Żeby pomóc Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Yup punkty, a teraz koljne pytane, która robiła psie oczka do RD 31 plo1154 7 Fragin 1 Dayan 40 SpidiVonMader 9 Anathiela 1 BiP 19 Psotunia 3 Myntia22 1 Geralt 1 BiteWolf Pl 2 Gorgon 7 Edytowano Listopad 28, 2013 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 podpowiem ma to miejsce 1 odcinku 1 sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Gdy Twilight odmawiała zostania na "skromnym" poczęstunku u AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 BiteWolf Pl ?! serio? No tak wyszło Dayan Geralt Dayan punkty, a teraz pytanie, kiedy złapała Derpa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Jak miała znaczkową ospę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Yup, BitwolfPLi Dayan punkty, a która wspomniała o jadalnych butach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Yup,a w kontekscie do czego o tym wspomniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts