Guardian Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Ty patrz Atlantis! Kapi odpisał! Koniec ze smutkiem i zażaleniami ps. Atlantis, uwierz mi ja mam gorsze dni (dostawanie wypłaty o 100 funtów mniejszej niż powinieniem (podatek)), Płatności tu i w Polsce czesto było że niestarczało na jedzenie :/ I jak ci koledzy dokuczaja to ignoruj ich. Zobaczą że cię to nie rusza i przestaną - mówię naserio, życiowe doświadczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Ty patrz Atlantis! Kapi odpisał! Koniec ze smutkiem i zażaleniami ps. Atlantis, uwierz mi ja mam gorsze dni (dostawanie wypłaty o 100 funtów mniejszej niż powinieniem (podatek)), Płatności tu i w Polsce czesto było że niestarczało na jedzenie :/ I jak ci koledzy dokuczaja to ignoruj ich. Zobaczą że cię to nie rusza i przestaną - mówię naserio, życiowe doświadczenie Moim ,,kolegom" się to przez 1,5 roku nie znudziło... Nie zawsze działa :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Moim się nie nudzi już trzeci rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Powiem jedno , znam ten bòl i współczuje :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Wolfast jeśli to czytasz to w sesji przed odpisem zaapytałem coś twoją postać, zignorowałeś mnie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Przepraszam, ale przez ten spam twoja wiadomość musiała mi gdzieś umknąć zaraz ją sprawdze i jeśli się uda to zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 ;////; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Miałeś pecha, że napisałeś swojego posta do mnie między wątkiem, który mnie obrzydza, a wątkiem, który uważam za bezdennie głupi i nielogiczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 One chyba jakieś nazwy mają Oświecisz nas ? (Albo mnie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Zobacz kiedy Guardian do mnie coś powiedział i oświeć się sam ( Albo nie. Ja jako cień wolę nie oświecać innych, niech sami sobą kierują i słuchają szeptów.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Oki :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 niech ktoś coś napisze w fabule, nudzę się(nie, nie chodzi mi o kapiego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 jak by deklin chciała pogadac z Wiktorem to niech się pojawi niedaleko niego w karytarzu... pogada się na jakiś temat... zawsze coś ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 myślę że możesz mieć małe problemy jako że Dakelin ma koszmary na jawie powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 przyjmuje wyzwanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Dobra wreszcie wracam do sesji po krótkiej przerwie spowodowanej graniem w Wiedźmina 2 zabójcy królów który był na steamie za darmo przez weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Po pierwsze: wszystkich przepraszam za małą aktywność. Po drugie: wkopałem się w rozmowę ze Shadow, więc nawet jak bym chciał (a chciałbym) nie mogę z wami pogadać Tak czy siak miłej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Tomek podeslij mi na PW dokładny opis wygladu twojej postaci pls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Jutro ci dam. Z Playstation nie da się PW wysyłać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 już dostałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Od kogo?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 jak myślisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Jesteś całkowicie i definitywnie na drodze do dezintegracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 według mnie ten plan co zaproponowała Deklin w sesji jest zły... jeśli jakiś wojownik (gwardzista) będzie miał koszmar że atakuja go potwory, a w tym samym czasie bedzie walczył z drużyną to z normalnego żołnierza który walczy w obronie, przerodzi sie w Berserkera który będzie walczył o swoje życie, a wtedy taki wojownik będzie bardzo trudny to zabicia... coś jak mini-boss. Kazdy żołnierz ma tą gwarancje że jak się podda to może go przyjmą jako jeńca, ale jeśli zołnierz bedzie bez wyjścia bo czeka go śmierć to będzie walczył jak oszalały.... to tylko moje przemyślenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Jestem skłonny poprzeć takie stanowisko, ale nie możemy narzucać swojej woli komuś, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts