Cassidy Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 dziękuję za nr. 2 ^^ Gdy tylko znudzi mi się teraźniejszy to wpadnę na pomysł by go użyć. Śliczny :* Ale ten nr. 1..em..śliczny, ale wolę wesołe minki, niż niezachwycenie moim nickiem ^^ ale dziękuje za oba . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Drobna porada. Twoje prace są nieco za bardzo jaskrawe i za dużo w nich elementów, przez co oczy bolą. (Sorki, ale to prawda) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 Moje dwie sygnatury: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Avatar Pinkie Pie: Sygnatura: Edytowano Luty 14, 2014 przez *Anna* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Mogę złożyć kolejne zamówienie? Avatarek z Kimbą: http://wolf-magic-photo.blogspot.com/2013/09/kimba.html i proszę z jakimś fajnym ciemnym tłem, i bez mojego nicku. Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Mogę sobie ten avatar z Pinkie ustawić na profilowe? Te CMC są trochę zbyt rażące .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Mogę złożyć kolejne zamówienie? Avatarek z Kimbą: http://wolf-magic-photo.blogspot.com/2013/09/kimba.html i proszę z jakimś fajnym ciemnym tłem, i bez mojego nicku. Z góry dziękuję. Nie ma sprawy. Mogę sobie ten avatar z Pinkie ustawić na profilowe? Te CMC są trochę zbyt rażące .. Możesz a czemu nie... Lyka twoja sygnatura: Edytowano Luty 14, 2014 przez *Anna* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Ummm.... Ja chciałam AVATAR :/ No, to będę mieć przynajmniej sygne xD P.S. ładniuśnie C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Ummm.... Ja chciałam AVATAR :/ No, to będę mieć przynajmniej sygne xD P.S. ładniuśnie C: Chorobka, ok to dam jeszcze avatara. Twój avatar: Dodam jeszcze awatar: Kolejne sygnatura i awatary: Edytowano Luty 14, 2014 przez *Anna* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Będę szczera... teraz twoje prace są dużo lepsze od moich(moje są za jaskrawe). To może i ja się skuszę... Poproszę jakiś avatar z Oz'em lub z Echo(jeśli chcesz to możesz zrobić dwa). Tutaj masz kilka renderów, które możesz wykorzystać: http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Pandora-Hearts-58.htm Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Ja prosiłabym sygnaturę z Islandią [Axis Power Hetalia], kolory zimne, a napis ""You must be thinking it`s pretty cold,right?". Miło by było, gdyby był ta też Pan Puffin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Dla Malinki dwa awatary do wyboru: I kilka nowych ode mnie: Octavia twoja sygnatura: Edytowano Luty 15, 2014 przez *Anna* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Dziękuje bardzo~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Dziękuje bardzo~ Zrobiłam dwie, wybierz sobie, jedna ma cieplejsze kolory druga chłodne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Mam dla Ciebie wyzwanie, czy zdołasz umieścić na jednej sygnaturze: 1# Jack Black 2# Jim Carrey 3# Pinkie Pie 4# Dr House 5# Podpis Chwała Ci, jeżeli choćby spróbujesz. Tło najlepiej Ponyville Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 O Boziu, te avatary są cudne. Po stokroć dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Też się skuszę. Poproszę o awatar, w którym znajdą się Homer Simpson oraz Pinkie Pie, w obojętne jakich dodatkach i pozach, ważne by byli na nim oboje. Z góry dziękuję . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 W jakim programie robisz? Mogłabym poprosić o sygnaturę z AJ i RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Krucze starałam się te postacie dobrze ułożyć, nie było to proste oto efekt: I awatar dla Branthos: O Boziu, te avatary są cudne. Po stokroć dzięki. Proszę bardzo. W jakim programie robisz? Mogłabym poprosić o sygnaturę z AJ i RD? Gimp darmowy program graficzny. Pewnie, zaraz coś zrobię. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Gimp darmowy program graficzny. Pewnie, zaraz coś zrobię. Dziękuję bardzo ... Kiedyś rysałam w GIMP'ie, ale nie spodziewałam się, że takie cuda tam można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 LUL, MÓWILI MI ŻE TO NIEWYKONALNE, JESTEŚ MAGICZNA, IDĘ CIĘ OSPAMOWAĆ REPUTACJĄ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Chcę zamówić trzy avatary: 1. Z Natsu (najlepiej z tym renderem: http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Fairy-Tail-33,2/natsu-dragneel-125779.htm , ale jak chcesz możesz dać inny). I proszę żeby nie raził w oczy i żeby nie miał tak dużo bajerów. Zwykły. 2. Z Juvią (z tym renderem: http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Fairy-Tail-33,18/Juvia-Jubia-Vetement-104873.htm , ale może być inny). I tak samo jak z poprzednim, żeby nie raził. 3. Z Juvią i Natsu. Rendery sama wybierz. Tutaj masz więcej: http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Fairy-Tail-33.htm . Z góry bardzo dziękuję. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Dziękuję bardzo ... Kiedyś rysałam w GIMP'ie, ale nie spodziewałam się, że takie cuda tam można. Można, można, tylko trzeba troszkę kombinować. Twoja sygnatura: LUL, MÓWILI MI ŻE TO NIEWYKONALNE, JESTEŚ MAGICZNA, IDĘ CIĘ OSPAMOWAĆ REPUTACJĄ Trzeba tylko trochę pomyśleć i na pewno da się wszystko zrobić. Ryś dla Ciebie awatary: Edytowano Luty 15, 2014 przez *Anna* 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 I awatar dla Branthos: Dzięki, awatar jest super . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Dziękuję bardzo. Jest wspaniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts