Tarreth Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 CMC są wszędzie. interakcyjne tematy byłyby odpowiednie, jednak podejrzewam, że mielibyście z tym cholernie dużo roboty. Zabawy odpadają, bo nie chcę, by ten dział, z tak unikalnym klimatem i stylem zamienił się w tak banalny magazyn zabaw forumowych. Hm... Ten pamiętnik... Ja do nich nie jestem przekonany, ale możesz spróbować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Hmm... Dawno wywiadów nie było. Just sayin'. A szkoda, bo fajne są - i wątpię, że z całego forum da się zrobić wywiad z 2 osobami:p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Nowy obrazek działowy, updejt zabaw i specjalny podział na nie. Co do wywiadu bedzie nowy ale nie obiecuje kiedy. pamietniki powiny być , jak nikt z nas sie tym nie zajmie to zrobie taki sam jak u Flutterki zrobiłem czyli otwarty pisany przez was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jakbyście mieli jakiś pomysły to śmiało pisac proszę. Ten dział dla was w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Przypominam o istnieniu tego tematu. Macie jakiś pomysł? Śmiało. Nowa zabawa? Nie ma sprawy. Przemyślenia? Czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 OGŁOSZENIE Wraz z zwiększającą się liczbą postów w tematach takich jak Znajdź komuś Cutie Mark i talent czy Znajdź komuś drugą polówkę postanowiliśmy wprowadzić pewne zmiany. Jeżeli chcecie aby wasza osoba była wybrana do zabawy napiszcie to tutaj. Rozpatrzymy, i o ile szczęście (oraz czas!) dopisze - znajdziecie się w zabawie. Posty które będą "błagalne" będą usuwane, a osoby które nagminnie będą to robić zostaną ukarane, więc... zapraszamy do pisania tutaj! Z innych spraw. Zaczynamy pracę nad regulaminem działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Proszę o wpisanie mnie na listę dla postu: "Znajdź komuś Cutie Mark i talent" oraz "Znajdź komuś drugą połówkę" Z góry dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zgłaszam się do zabawy: Znajdź komuś Cutie Mark oraz talent. Z góry dziękuję oraz pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zglaszam się do zabawy znajdz komuś cutie mark i talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Jakby dało się wpisać mnie na listę do Znajdź komuś Cutie Mark, to byłbym, szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpen Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zgłaszam się do zabawy: Znajdź komuś Cutie Mark oraz talent. Pozdrowienia i smacznych Muffinów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zgłaszam się do zabawy "Znajdź komuś Cutie Mark oraz talent". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zgłaszam się do zabawy "Znajdź komuś Cutie Mark oraz talent" oraz "Znajdź komuś drugą polówkę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Też się zgłoszę do tej zabawy, co mi tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zgłaszam się do Znajdź CM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zgłaszam się do Znajdź komuś Cutie Mark oraz talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ja po prosze do wpisaniu do obu zabaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Pragnąłbym zgłosić swoją kandydaturę do zabawy "Znajdź komuś drugą polówkę". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ja chciałabym się zgłosić do zabawy "Znajdź komuś Cutie Mark i talent!". Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Mogłabym zgłosić się do "Znajdź komuś CM i talent"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ja chciałbym się zgłosić do obu zabaw czyli "Znajdź komuś CM" i "Znajdź komuś drugą połówkę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nie wiem na co mi to ale : "Znajdź komuś CM" i "Znajdź komuś drugą połówkę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ja również chętnie zgłoszę się do "Znajdź komuś Cutie Marka i talent". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 O co chodzi z tymi zielonymi i czerwonymi kółkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Już nic, symbolizowały czy ktoś brał już udział w zabawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts