thornix Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 No...jak w temacie cześć Jestem w fandomie od jakiegoś czasu, gdzieś tak może czerwca,dokładnie nawet nie wiem od kiedy Mieszkam w pewnej miejscowości pod Warszawą. Nie wiem czemu ale na tym forum długo się nie mogę "odnaleźć" Rozpisywanie się ogółem nie jest moją mocną stroną, przez co większość moich wpisów jest lakoniczna Zawszę wolę wybadać najpierw "teren"...potem staję się rozmowniejszy Jakby były jakieś pytania to postaram się pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze . Ile masz lat? Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Dziękuję Rainbow Dash 1)15 2) nie wiem... 3) Zależy co brać pod uwagę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 A witam, witam. To może. 1. Ulubiona muzyka? 2. Nowa Lunarna Republika czy Solarne Imperium? A może Kryształowe Królestwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Blazing Heart 1)Różne rodzaje metalu. 2) Neutralny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Witaj na fandomie , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę pytań. Jaki jest twój ulubiony kucyk? Lubisz Pinkie Pie? Jaka jest twoja ulubiona zła postać? Edytowano Luty 17, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witam i pozdrawiam 1. Lubisz Rarity? 2. Jakie jest twoje ulubione danie? 3. Oglądasz anime? 4. Pegazy, jednorożce, kuce ziemne czy alikorny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Widzę, że "badasz teren" już tak od 8-go sierpnia. Tak, czy inaczej witaj i baw się dobrze! ^^ Jeżeli potrzebowałbyś jakiejś pomocy to pisz śmiało. Podpowiem Ci coś albo postaram nakierować na osobę, która pomoże lepiej niż ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witaj jakie filmy lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Witaj! Nie lubię pisać pytań, ale wszyscy pytają, to ja nie będę gorszy... 1. Lubisz odpowiadać na pytania? 2. Ulubiona pora roku? 3. Ulubione zwierze? 4. Która godzina? Dobra już nic nie wymyślam, bo zaczynam pisać głupoty... Życzę miłego korzystania z forum i jak najwięcej postów Edytowano Luty 17, 2014 przez Kacpi01_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witam Cię w ten zacny wieczór :3 1. Wspomniałeś wcześniej "różne rodzaje metalu" - jakieś konkretne? I jakie zespoły? 2. Grasz na jakimś instrumencie (nerwy się nie liczą XD) 3. Jaki jest Twój ulubiony kucyk i dlaczego Coco Pommel? XD 4. Czemu nie mieszkasz na Dolnym Śląsku :(( 5. Jak wszedłeś w fandom? 6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! :3 Lubisz rysie i kapibary? Łap i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Helooł, grywał w jakieś gry komputerowe? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Witaj i baw się dobrze . Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Dziękuję za ciepłe przyjęcie Pytania: KamilPL 94 1)Jedno z najcięższych pytań jakie widziałem ;-; Ciężko powiedzieć. Wszystkie kuce 2) Tak 3) Discord Uszatka 1)Nawet 2) Nie wiem, ważne by było jadalne v: 3. Kilka serii: Naruto, Hellsing, Atak tytanów itp. 4. Wszystkie Ihnes No...zdarzył mi się również okres "zapomnienia" o koncie... Ale dziękuję też za radę Pookhi Dobre, na inne szkoda czasu Kacpi01_PL 1) Zależy jakie 2) zima 3) Nie wiem, ale ogólnie lubię zwierzęta 4) To zależy od wielu czynników poza tym czas to rzecz względna A na serio na chwilę obecną u mnie 19:00 Sir Hugoholic :3 1)Power metal, zwykły, death metal itp. A ulubione zespoły to:Sabaton,theocracy i fandomowi twórcy. 2) Ok...skoro nerwy się nie liczą to żadnym 3) Dlaczego ona?Nie wiem 4) Bo daleko 5) To jak z stworzeniem wszechświata: nic, nic, nic I nagle jestem w fandomie 6. Ryś Raindrops Nawet, ale w dziczy rysia wolę nie spotkać Everlong Nie jedną i nie dwie XD Branthos /) 1) Ciężko powiedzieć ale lubię Gothica Heroes 2) Nawet, ale angielskiego humoru nie trawię 3) Wiedźmin 4) Przeznaczenie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 No to wymień te, w które najczęściej grasz. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Everlong Nie wiem...team fortress, Operation Flashpoint, Fear,dead space ...zależy co mi się chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Witam serdecznie nowoprzybyłego! Baw się dobrze na forum i wpadaj czasem na Shoutboxa. Masz wielkiego plusa za TF2. Na pytania się silić nie będę, bo kiepsko mi idzie z ich wymyślaniem, zresztą i tak wszystko wyjdzie "w praniu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 O,kolejny brony pogrywający w tf2! Witamy w gronie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 To podziel się linkiem do swojego konta Steam. ^^ http://mlppolska.pl/watek/201-bronies-na-steamie/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Ta,kupie sobie coś żeby nie być f2p i wtedy sobie z wami pogram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Takie spóźnione ,,witaj". Chwała Celestii~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Dobrej zabawy thornix :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się