Sosna Napisano Październik 7, 2017 Share Napisano Październik 7, 2017 (edytowany) Dobry. Dzisiaj z forum na miesiąc poleciał użytkownik GrayHuman za to, że był jednym z panów odpowiedzialnych za bezsensowne i wulgarne niszczenie fanfika użytkowniczki Cahan pod tytułem "My Little Flatworm: Penis Fencing is Magic". Kara została wyznaczona przez opiekuna działu Dolara84, który to wielokrotnie ostrzegał, iż takie zachowanie nie będzie tolerowane i skutkowało będzie natychmiastowym banem. Dodatkowo użytkownik ten otrzymał dożywotni zakaz jakiejkolwiek aktywności w dziale fanfików obejmujący zakaz publikacji twórczości, zakaz komentowania, zakaz reklamy ewentualnych fanfików na forum i innych aktywności związanej z działem fanfików. Dodatkowo drugi z panów, który w równie bezsensowny i wulgarny sposób niszczył tego samego fanfika dołączy do kolegi, jak tylko zostanie ustalony jego nick na forum. Edytowano Październik 7, 2017 przez Sosna 7 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Accu znów wstawił swoje lektoraty, co zostało mu zabronione. Ponieważ ostrzegaliśmy go, że jeszcze jeden taki wybryk (nie mówiąc o tym, że niedawno był karany za jeszcze inne przewinienia) i dostanie perma, to cóż... dostał perma. 5 1 1 1 1 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 *Zdmuchuje kurz* Coś tu dawno nikogo nie było... *Puka w mikrofon* Mam nadzieję, że mnie słychać... Więc od razu przejdę do meritum, Zafira, czyli opiekun działu Sunset Shimmer, została dzisiaj wystrzelona w kosmos za multikonto. Nie byłoby nic w tym dziwnego gdyby nie to, że była to aktywna osoba na swoim dziale i rzeczywiście coś chciała robić. Stąd z mojej strony taka wielka prośba: czytajcie regulamin, by takie sytuacje nie zdarzały się zbyt często. 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts