Lightning Energy Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Cholera, kryj się, już!- powiedziałem cicho do Acro. Rozpłynął się w powietrzu, a ja zawołałem:-Wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Usłyszawszy głos Austina, wszedłem. - Witaj Austin. Na razie, nie mam co robić, więc postanowiłem z tobą pogadać. Jak się czejesz? - Spojrzałem uśmiechnięty na klaczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Teraz dużo lepiej. Co prawda wciąż czuję się słabo, ale lepiej. Jednak chce, by coś dla mnie zrobił. Jeśli umrę podczas jednego z moich ataków, wbij mi prosto w serce to.- mówiąc to wyciągnąłem mały, szaro zielony kryształ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Dobre Austin! Ty to umiesz mnie rozbawić. - Zacząłem się śmiać, po czym objąłem go ręką i wyprowadziłem z pokoju, zamykając drzwi. - Czyś ty oszalał?! Takie rzeczy mówić przy dziecku?! - Głośno mu wyszeptałem. - Dobrze, zrobię to, ale myśl co robisz... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Wiem, wiem. Nie chciałem tego wcale. -Oj chciałeś czy nie, powiedziałeś.- szepnął Acro. -Cicho.- powiedziałem w umyśle, miałem nadzieję, że on też to zrobił, bo jeśli w realu, to może się zdradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Siedziałem w swoim pokoju i przyglądałem się sobie w szaliku w lustrze. Kamienie w naszym świecie z pewnością mogły być sporo warte. Kucyki mają ciekawe sposoby wykorzystywania takich klejnotów muszę przyznać. Mimo wszystko zatrzymam ten prezent. Jak widać niektóre rzeczy potrafią być bezcenne, chociaż dawniej w to nie wierzyłem. Lepiej pogadam z Michaelem o kosztach naprawy sali zanim sam zobaczy bałagan, jaki narobiłem pomyślałem. Po czym opuściłem pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Witaj Aleksandrze jak widzę teraz obaj jesteśmy na ty samym wózku. Dawno cię nie widziałem. Też szukam Michaela. W biurze go niema. Cóż chyba obaj musimy na niego zaczekać. Podobno jesteś teraz w FOL. I jak ci się tam układa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Cóż, jeśli chodzi o korzystanie z magii. Troszeczkę ostatnio przesadziłem. Opracowałem pewne zaklęcie, które po połączeniu z moimi dawnymi ostrzami. W sporym stopniu zniszczyło sale treningową. Dlatego szukam Michaela chce z nim omówić koszty naprawy. Pytasz o wirus. Cóż to jest powód, dla którego stałem się kucykiem. Byłem testerem antyciał, które sprowadziłem na niego. Jak widać żyje. Myślę, że też powinieneś się zaszczepić. Bo wirus wciąż jest niebezpieczny dla kucyków, które się nie zaszczepiły. A więc wnioskuje, że przedobrzyłeś z jakąś akcją FOL nie martw się wszystko da się zawsze naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Pożegnałem się z Austinem, po czym udałem się do gabinetu. Zauważyłem Aleksandra i Jima. Niespodziewałem się ich teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Wiesz nie chciałem nikogo narażać to ja to tu sprowadziłem. Więc nie chciałem odpowiadać za niczyją śmierć. O rzeczywiście masz racje. Witaj Michael szukaliśmy cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Co się znowu dzieje? Aleksandrze, co tutaj robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Spojrzałem na swój szalik po czym spojrzałem na Michaela -Myślę że Aleksander powinien zacząć mam sprawę intymną i drugą która może przyprawić o nerwy i ból głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (Wybaczcie... wracam za pół godziny. Wytrwajcie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Rozumiem że chcesz się zaszczepić. Szczepionka pawędrowała już do biur, ale mamy jeszcze kilka w bazie. Nerwy i ból głowy? Już się przyzwyczaiłem. - Szczery uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Skoro tak mówisz no, więc podczas treningu magii zrujnowałem salę treningową. Chciałem z tobą omówić koszty jej remontu. A druga sprawa czy w najbliższym czasie mogę pożyczyć śmigłowiec i jednego z pilotów POZ na małą wycieczkę. Sam pilotować już raczej nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Dziękuje miło z twojej strony. Jednak myślę że sam powinienem brać odpowiedzialność za swoje błędy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Sale treningową? Całą?! A... ale jak jeden jednorożec... . Mniejsza. Pieniądze się znajdą, mamy w końcu wpływowych sponsorów. Co do śmigłowca.... po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) -Cóż... spuściłem oczy w dół, po czym znów spojrzałem na Michaela. -Obiecałem komuś, że jak będę miał chwilę pojawię się w okolicy bariery a póki, co i tak nie specjalnie coś robię. Jeśli chodzi o salę to powiedzmy, że nieco rozgryzłem tę magię. Nie różni się tak bardzo od moich dawnych treningów z kataną. Ale trochę zbyt mocno się skoncentrowałem... Edytowano Marzec 18, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Czytałem akurat raporty z Przemyśla. Agenci FOL chwalili sobie współpracę z tamtejszymi majdanowcami, którzy z chęcią dzielili się z nimi informacjami na temat ruchów wojsk zakonnych, działalności Biur etcetera. Plus całkiem nieźle bronili się przed nacierającymi z północy Kaliningradczykami. Wzmocnienie ich oporu zmusiłoby kaliningradzki Sztab Generalny do przerzucenia tam dodatkowych sił, a to ułatwiłoby nam późniejsze działania w Obwodzie. Sprawdziłem stan kont bankowych FOL. Dzięki "bezzwrotnej pożyczce" od RFL mieliśmy całkiem spory budżet. Zakup broni i zaopatrzenia dla majdanowców nie powinien go zbytnio nadwyrężyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Fragment gazety Fakt: Najnowsza informacja donosi, iż Equestriańskie Księżniczki (,,Celestia'' i ,,Luna'') wędrują po innych wymiarach. Brzmi to złowieszczo, jak podaje jeden z naszych dziennikarzy Przemysław Roztowek. Czy możliwym jest, że szukają kolejnej broni, która jeszcze bardziej osłabi i tak już zniszczoną barierą Ziemię? Zmartwienia dodaje... (Jak się spodziewasz, Al, Luna nie może ci odpowiedzieć. Zacznij się martwić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Poszedłem do sklepu musiałem trochę uzupełnić lodówkę. Nie miałem nic odpowiedniego do picia ani jedzenia. Gdy płaciłem za jabłka i cydr. Zobaczyłem artykuł w gazecie. A więc o tym mi pisała Rarity lepiej powiadomię Michaela. Ma dobry kontakt z tymi księżniczkami lepiej żeby wiedział i się nie martwił, że nie dają znaku życia. W każdym razie o takie jak one nie trzeba się martwić. Wyszedłem ze sklepu z zakupami i ruszyłem do biura Michaela by przekazać mu wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Ciekawiło mnie, dlaczego Luna nie daje znaku życia. Nie odpisał ana mój kolejny list. To zaczyna być naprawdę niepokojące. Nie mam sie jednak co o nią martwić. Umie sobie poradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Nagle wbiegłem do biura Michaela. -Wybacz Michael, że bez pukania, ale zapomniałem ci powiedzieć coś ważnego. Ostatnio koresponduje z Rarity. I twierdziła, że księżniczki zachowują się tajemniczo i podróżują po innych wymiarach. Jednak myślę, że o kogoś tak potężnego nie trzeba się martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Wlazł! - powiedziałem, wyciemniając moją część biura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Podróżują po innych wymiarach? To naprawdę niezwykłe, aż nieprawdopodobne. Zatem teoria rozpiętości rzeczywistości na odrębne fale częstotliwości różnych czasoprzestrzeni jest słuszna. To naprawdę wiele zmienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts