KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Aha... rozumiem. Najwidoczniej pomyliły mi się persony. Mówiono mi, że jeszcze kogoś chcecie dorzucić... kim ona jest? - spytałem się. No... myślałem, że cała zbieranina tutaj wie o jej podrasie, ale ok... będę już cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - No cóż każdemu może się pomylić - rzekłam krótko do Ashraf'a. Po czym zwróciłam wzrok na Aimed'a, aby wrócił do wody w celu bycia ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Właściwie co robi ta co chcecie ją zwerbować? Może mi się uda ją przekonać do tego by poszła z nami... - powiedziałem patrząc na osoby w wannie. Ciekawi mnie czy się zgodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ona jest jak mówiłam zajęta pewną rzeczą, jeżeli ją namówisz to ktoś będzie szczęśliwy - powiedziałam spokojnie zwracając wzrok na Ash'a - musisz ją tylko znaleźć gdzieś w tej karczmie - dodałam po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - I tu się właśnie przyda wzrok orła. Takie pytanie... była z kimś, czy jest sama? To bardzo ważna informacja - spytałem się jej. Serio, jak jest z kimś to będzie trudniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Jest z jednorożcem, załatw to, a to jak mówiłam pewna osoba będzie szczęśliwa - odparłam krótko zebrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Dobrze... no to idę ją przekonać. Zaraz wracam - powiedziałem i poszedłem na poszukiwania owej osoby. Trzeba będzie jakoś się z nią dogadać, gdyż raczej bez niej nie pójdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Poczekaj! - Powiedziałem twardo do zebry. - Dlaczego mamy jej teraz przerywać? Powiedziała że jak załatwi sprawy, to przemyśli tą ofertę. Chyba moje zdanie także się tu liczy. Co do wyprawy, to jeszcze nie jest wszakże pewne. W końcu Solidus nie wyraził wciąż pewnej zgody. Miałeś racje, przyciągasz same dziwne osoby... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Staję i odwracam się do osoby która się teraz wypowiedziała. Kurcze, skrzydła zaczynają mnie swędzieć, ale narazie wytrzymam jeszcze. Jak pokażę swoje skrzydła to wszystko się może rozwali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts